Servicepaspoort { een zorg minder }

Zelfstandig blijven met een alarmapparaat

Korting
Met Servicepaspoort
10% Korting*

Behoud uw zelfstandigheid

Langer thuis blijven wonen is alleen prettig als u zich veilig blijft voelen. Met een alarmapparaat kunt u altijd hulp inschakelen als u dat opeens (dringend) nodig heeft. Bijvoorbeeld als u valt en niet meer op kunt staan of als u zich plotseling onwel voelt. Een alarmapparaat geeft daardoor een zeker gevoel.

Het alarmapparaat bestaat uit een zender (halszender of polsband) die in contact staat met een apparaat ergens bij u thuis. Dit apparaat krijgt u in bruikleen en sluiten we aan op uw telefoonlijn. In geval van nood drukt u op de knop van uw zender en krijgt u contact met de alarmcentrale. De centrale vraagt u wat er aan de hand is en u kunt direct antwoord geven. Mochten zij u niet kunnen verstaan dan geven zij evengoed de melding door aan uw contactpersonen. Zo nodig waarschuwt de centrale de door uw opgegeven contactpersonen of zelfs een ambulance.

Lees meer

Heeft u geen contactpersonen in de buurt wonen die binnen 30 minuten bij u kunnen zijn? Dan kunt u ervoor kiezen (ook) een abonnement op professionele alarmopvolging te nemen. De naam zegt het al: in dat geval komt er na contact met de centrale direct een professionele zorgverlener langs om u te helpen.

Alarmapparaat voor iedereen

U hoeft geen medische indicatie te hebben om een alarmapparaat te bestellen en te gebruiken. Een alarmapparaat is er ook voor mensen die iets slechter te been worden en voor mensen die zich gewoon veilig willen voelen. Daarnaast zijn er kinderen die een alarmapparaat voor hun ouders bestellen, omdat het hen een veilig gevoel geeft als hun ouders altijd iemand kunnen bereiken. Als u vragen heeft of twijfelt over een alarmapparaat kunt u ons altijd bellen op 023-8918 440, om te overleggen of uw vragen te stellen. Een mailtje naar alarmering@servicepaspoort.nl kan ook.

Alarmapparaat: kosten en korting

Een alarmapparaat kunt u bestellen via Servicepaspoort. U betaalt eenmalig € 80 om het apparaat bij u thuis te installeren. Daarna betaalt u € 20 per maand voor de alarmering zelf. Bent u lid, dan krijgt u 10 procent korting en betaalt u € 18,- per maand. In sommige gevallen worden de kosten voor het alarmapparaat vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit kunt u navragen bij uw eigen zorgverzekering.

Wilt u uw alarmapparaat gebruiken met een abonnement op professionele alarmopvolging, dan heeft u een lidmaatschap bij Servicepaspoort nodig. Lees hier meer informatie over professionele alarmopvolging(PDF). Voor alleen het alarmapparaat hoeft u geen lid te zijn.

Uw wensen staan centraal

Als u het alarmapparaat heeft via Servicepaspoort, dan bent u met dit apparaat aangesloten op een kwalitatief goede meldkamer. Uw bijzonderheden en wensen worden daar in goede afstemming geregistreerd en beheerd, en nageleefd.

Lees meer in onze folder (PDF) over persoonsalarmering.

Bel ons als u vragen heeft, wilt overleggen of als u een alarmapparaat wilt aanvragen: 023-8918 440. Een mailtje naar alarmering@servicepaspoort.nl kan ook. 

Minder