Servicepaspoort { een zorg minder }

Hulp en advies bij rouw, verlies en nalatenschap

Korting
Met Servicepaspoort
10% Korting*

Ook maandelijkse ontmoetingsochtend

Heeft u onlangs afscheid moeten nemen van uw dierbare? Merkt u dat na een aantal weken uw omgeving weer doorgaat, maar dat uw wereld stilstaat en u niet weet hoe verder te gaan? Er kunnen veel vragen bij u opkomen. Over de confrontatie met het gemis, en het zetten van de eerste stappen in een veranderd leven. Of over de afwikkeling van de nalatenschap en alle administratie daaromheen.
Bij Stichting Nabestaandenzorg werken betrokken nazorgconsulenten. Zij kunnen u in deze moeilijke periode bijstaan en ondersteunen. Zij hebben aandacht voor uw situatie en helpen u bij de verschillende praktische vragen waar u mee te maken krijgt.

Ook ontmoetingsochtenden

U bent ook welkom op de laatste woensdag van de maand bij de inloopochtend Het Rondje van…  Dit is een plek waar nabestaanden elkaar informeel kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Dit Rondje van… is op basis van een vrijwillige bijdrage voor de koffie/thee.

Ledenkorting

Voor de diensten waar Stichting Nabestaandenzorg wel een bijdrage voor vraagt, krijgt u als lid van Servicepaspoort 10 % korting. Kijk voor meer informatie op de website.