Servicepaspoort { een zorg minder }

Reparatie en onderhoud rollator

Korting
Met Servicepaspoort
Gratis voor leden

Altijd een goedwerkende rollator

Uw rollator geeft u vrijheid om overal stabiel te lopen. Wel zo fijn als hij dan altijd naar behoren werkt. Daarom kunnen alle leden van Servicepaspoort vanaf nu gebruikmaken van de rollatorservice van de thuiszorgwinkel. U krijgt van Servicepaspoort en thuiszorgwinkel Medipoint een gratis onderhoudscontract (ter waarde van € 79,99 per jaar). Daar zitten preventieve controles, arbeidskosten en zo nodig een vervangende rollator tijdens de reparatieperiode bij in.

Het gratis onderhoudscontract is voor iedereen die al lid is van Servicepaspoort en voor mensen die direct lid willen worden. Lid worden kan ook in de thuiszorgwinkel. Zodra u een rollator koopt bij de Medipoint thuiszorgwinkel, of zodra in de winkel staat om uw huidige rollator te laten repareren, gaat het onderhoudscontract in. Kwam u voor een reparatie? Dan geniet u direct de voordelen van het onderhoudscontract. Koopt u een rollator bij Medipoint? Dan krijgt u ook nog eens 10% ledenkorting.

Inhoud onderhoudscontract

  • 2 x per jaar een uitnodiging voor een rollator check in de winkel, voor een kosteloze controle van uw rollator. O.a. nakijken en afstellen remmen, oliën en schoonmaken rollator.
  • Geen arbeidskosten als er reparatiewerkzaamheden worden verricht.
  • Kleine onderdelen worden kosteloos vervangen.
  • Gratis vervangende (standaard) rollator tijdens de reparatieperiode.
  • Lukt het u niet om naar de winkel te komen, dan wordt de rollator kostelijk opgehaald en weer bij u thuisgebracht voor reparatie.

Voordelig lidmaatschap

Wilt u een onderhoudscontract, maar bent u geen lid van Servicepaspoort? U betaalt dan € 79,99 per jaar en daarnaast € 7,50 per rit voor het ophalen van uw huisadres en terugbrengen van uw rollator. Een lidmaatschap kost € 19,50 per huishouden per jaar, dus het is voordeliger om in de winkel direct lid te worden. Lid worden kan ook door u hier aan te melden of ons te bellen op 023 – 8918 440.