Servicepaspoort { een zorg minder }

Verzekeringen van Zilveren Kruis Achmea

Korting
Met Servicepaspoort
10% Korting*

5-10% korting

Servicepaspoort heeft met Zilveren Kruis afspraken gemaakt over collectieve verzekeringen. Bij zowel de zorgverzekering als de reisverzekering krijgt u als lid korting op de premie. 

Collectieve zorgverzekering 

Met een collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis bespaart u op uw basisverzekering, én op uw aanvullende- en tandartsverzekering. Dit voordeel geldt voor uw hele gezin. Daarnaast krijgt u in sommige gevallen extra voordeel in de vorm van een gratis aanvullend pakket.

Dit zijn de voordelen op een rij:

  • 5% korting op de basisverzekering.
  • 10% korting op de aanvullende en tandartsverzekeringen.
  • Gratis pakket ‘Extra Aanvullend Thuiszorg’ bij afsluiten van een aanvullende verzekering. *
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.
  • Kortingsregeling geldt ook voor inwonende volwassen kinderen.
  • Zilveren Kruis zegt uw huidige verzekering op als u voor 31 december overstapt.

* Bent u lid van Servicepaspoort en kiest u voor een aanvullend pakket? Dan krijgt u gratis het pakket ‘Extra Aanvullend Thuiszorg’ erbij. Met daarin extra vergoedingen voor:

– Preventieve cursussen
– Hulp aan huis (bij dagelijkse verrichtingen) na ziekenhuisopname
– Mantelzorgvervanging voor gehandicapten en chronisch zieken
– ADL hulpmiddelen

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende reisverzekering is handig als u meerdere keren per jaar op vakantie gaat. Bijvoorbeeld op wintersport, zomervakantie en af en toe een weekendje weg. U kunt kiezen uit een basispakket en een uitgebreid pakket. Vanaf € 26,93 bent u het hele jaar verzekerd op reis. Deze reisverzekeringen sluiten perfect aan op de zorgverzekering van Zilveren Kruis.

Premiekorting voor leden

Wilt u gebruikmaken van de collectieve korting op uw zorgverzekering? Dan kunt u bij het aanvragen van de verzekering de collectiviteit ‘Servicepaspoort’ aanvinken. Bent u nog geen lid bij ons? Lid worden is zó gebeurd en kost slechts € 19 per huishouden per jaar.

Contact over verzekeringen

Servicepaspoort mag geen advies of informatie geven over de verzekeringen, dus u kunt het beste de verzekeraar zelf bellen. Zij kunnen u deskundiger te woord staan.