Servicepaspoort { een zorg minder }

Leef & Beweegbeurs 2018

Op zaterdag 13 oktober is het weer zover: de Leef en Beweegbeurs. Deze 4e editie vindt plaats in winkelcentrum Schalkwijk van 9.30 tot 16.30 uur. U bent van harte welkom om langs te komen op dit gratis evenement. Neem vooral ook uw buurvrouw, vriendin of broer mee. We hopen u daar te zien en te spreken!

Wat kunt u in 2018 verwachten van de Leef & Beweegbeurs? Laat uw zintuigen prikkelen bij tientallen leveranciers, breng wat tijd door in ons ‘pop-up’ Ontmoetingscentrum en beweeg mee op het Gezondheidsplein. Via deze link ziet u het gehele dagprogramma met alle lezingen en workshops. Daarnaast ben u de hele dag welkom voor een praatje, een kopje koffie, het ontmoeten van onze leveranciers en het kennismaken met onze diensten en producten.

Doe mee met:
• een dagvullend programma met verschillende
dans-, beweeg- en loopdemo’s
• workshops en lezingen
• fittests en valpreventie
• sport & voedingsquiz met mooie prijzen

Maak kennis met:
Eva van Zorgbalans, de app waarmee u antwoord vindt op vragen over wonen, welzijn en zorg, de nieuwe Haarlemse woondienst, praktische diensten die helpen om langer prettig thuis te wonen én met de nieuwe Particuliere Diensten van Servicepaspoort.

Adres beurs
De beurs vindt dit jaar plaats in Winkelcentrum Schalkwijk. Het volledige adres is: Floridaplein 13, 2037 AK in Haarlem.

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.