Beweegaanbod in tijden van Corona

Ook nu u meer tijd thuis doorbrengt, wilt u in beweging blijven. We hebben een nieuw beweegaanbod voor u, geheel vanuit huis. Zo zijn er onze eigen Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) docenten die u vanuit huis begeleiden. Ook hebben we de afgelopen weken twee leveranciers kunnen opnemen die u thuis via uw computer, tablet of mobiele telefoon laten bewegen. Zorgbalans heeft daarnaast nog een handige beweegkrant gemaakt waarin een beweegcoach tips voor thuis geeft.

MBvO vanuit huis
De lessen Meer Bewegen voor Ouderen kunnen helaas nu niet in groepsvorm doorgaan. Wel kunt u vanuit huis doorgaan met de MBvO-lessen. Bijvoorbeeld via de telefoon, of de computer. Met een privéles per maand, bent u even duur uit als met de groepslessen. Daarnaast hebben we ook gedacht aan trainingsmaterialen en het sociale aspect van de groepslessen. Lees verder.

Beweegkrant van Zorgbalans
Beweegcoach Michelle van Iersel geeft tips om thuis in beweging te blijven met heel simpele oefeningen. Leuk om te doen! Download hier de beweegkrant.

Fitavi
Met de app Fitavie op uw mobiele telefoon of tablet blijft u in beweging. U geeft zelf aan welke dagelijkse activiteiten u belangrijk vindt om te blijven doen. Ook geeft u aan wat u wel en niet goed kunt. Fitavie maakt met die antwoorden automatisch een leuk programma op maat voor u. U krijgt via Servicepaspoort 50% korting. Lees hier verder.

GezondOud
GezondOUD, de beweeggroep waar u normaal mee de buitenlucht in kunt, heeft nu een leuk binnenprogramma voor u. Zij hebben op hun website een platform gemaakt waar 6 dagen per week een nieuwe bewegingsuitdaging op staat. Daarnaast vindt u op die plek ook cardio-oefeningen en oefeningen om uw buik en rug te versterken. Alle oefeningen kunt u thuis doen, of lekker in uw tuin of op uw balkon. Lees hier verder.