Comfortabel naar de musical

Stichting Vier het leven maakt theaterbezoek voor iedereen mogelijk -ook voor mensen op leeftijd of met een beperking. Wilt u de musical The Lion King eens met eigen ogen zien?

 Vier het Leven heeft opnieuw kaarten kunnen kopen voor deze prachtige musical in het Circustheater in Scheveningen.

De musical over het leeuwenwelpje Simba, met muziek van Elton John, is al jaren erg populair. En nu kunt u zelf dit grootse theaterstuk meemaken, op zondag 23 september. Gaat u met Vier het Leven mee, dan haalt een gastdame of -heer u thuis op en stapt u samen over op een bus die de groep naar Scheveningen zal brengen. Bij terugkomst, brengt de gastdame u weer terug tot de deur. In het theater wordt u ontvangen met koffie of thee en ook in de pauze krijgt u een drankje en hapje. Daarnaast ziet u de musical met een 1e rang-kaartje, dus u hoeft niets te missen.

Het arrangement is overdag, de bus vertrekt om 10 uur en zal rond 16.30 weer terug zijn. Tel daar nog wat tijd bij op waarin de gastvrouw/heer u terug naar huis brengt. Tip: neem een broodje mee voor in de bus. Deze dag kost € 88,- per persoon en is ook voor mensen die geen lid zijn van Servicepaspoort. Aanmelden kan door te bellen naar 035-5245156. Of u kunt dit reserveringsformulier downloaden, printen en opsturen.

– musical The Lion King
– zondag 23 september
– 10.00 – 16.30 uur (plus ophaal/wegbreng tijd)
– € 88,- per persoon
– reserveren: 035-5245156
Stichting Vier het Leven