Drukbezochte Leef & Beweegbeurs

Wat was het een geslaagde en drukbezochte Leef & Beweegbeurs afgelopen zaterdag. Op 13 oktober organiseerden we onze vierde beurs. Dit keer in Winkelcentrum Schalkwijk, en dat is goed bevallen.Het veelzijdige programma, de tientallen leveranciers, partners, en vooral alle bezoekers maakten er een geweldige dag van.

Ruim 1000 Servicepaspoortleden kwamen langs en genoten van een kop koffie of een proefmaaltijd van een van de aanwezige maaltijdleveranciers. Daarna bekeken ze op hun gemak bestaande en nieuwe producten, diensten en cursussen van Servicepaspoort en partners, allemaal op het gebied van zelfstandig thuis wonen. Veel mensen bezochten ook het pop-up Ontmoetingscentrum, deden mee met fit-testen en beweeg- en danslessen.

Op de beurs kon iedereen kennismaken met de nieuwe app Eva van Zorgbalans. Ook was er veel informatie over de nieuwe Particuliere Diensten, voor thuiswonende ouderen. Daarnaast was er ruimte om kennis te maken met de mensen achter alle producten: de leveranciers. En natuurlijk met de medewerkers van Servicepaspoort zelf.

Het was een ontzettend gezellige dag die ons energie geeft om weer voor en met u aan de slag te gaan. Veel dank daarvoor!