Eropuit dag: veilig (weer) naar buiten

In de zomer willen we eropuit, ook als we ouder worden of bijvoorbeeld balansproblemen krijgen. Gelukkig is het tegenwoordig makkelijker om veilig naar buiten te blijven gaan.Dankzij bijvoorbeeld een aangepaste fiets voor langere afstanden, een rollator of een loopfiets. Wilt u hier advies over en een paar mogelijkheden zelf uitproberen? Kom dan naar de Eropuit dag van thuiszorgwinkel Medipoint – Zorgbalans. Deze dag is gepland op donderdag 6 juni in Haarlem.

De Eropuit dag van 6 juni wordt georganiseerd door de Medipoint thuiszorgwinkel in Haarlem. U kunt van 10.00 – 16.00 uur binnenlopen in de winkel. Probeer op deze dag een elektrische fiets uit, rijdt een rondje met een scootmobiel of een loopfiets. Krijg goed advies op maat en stel alle vragen die u heeft. Een feestelijke hapje en drankje maken de middag compleet.

Servicepaspoort is ook aanwezig op deze dag. Bent u lid bij ons, dan krijgt u op de Eropuit-dag extra hoge korting. Tot wel 25 % op scootmobiels, rollators en aangepaste fietsen. Deze korting geldt alleen op 6 juni. We hopen u in de middag even te begroeten.

Wanneer en waar

  • donderdag 6 juni
  • 10.00-16.00 (vrije inloop)
  • Stephensonstraat 45 in Haarlem
  • Bekijk de speciale flyer voor Haarlem, voorkant en achterkant (pdf)

 


Gepubliceerd op 21-05-2019