Genieten tegen de beste prijs

Met zorg bereid

Lekker en verantwoord eten hoeft niet duur te zijn. In de huidige tijd van stijgende kosten stellen we u daarom graag voor aan het aantrekkelijk geprijsde assortiment van Apetito.

De diëtisten van Apetito hebben het volgende assortiment samengesteld waarmee u kiest uit 14 lekkere en verantwoorde maaltijden. Met uw 10% ledenkorting betaalt u nu slechts €5,60 tot €6,55 per maaltijd. De maaltijden worden gratis aan de deur bezorgd door een vaste servicechauffeur!

Genieten van vele keukens

Met dit aantrekkelijk geprijsde assortiment kunt u lekker en gevarieerd blijven eten en genieten van diverse keukens. Van Hollandse gerechten tot internationale specialiteiten. Wat dacht u van gehaktballen in uienjus met rode kool en aardappelpuree, of juist de macaronischotel met rundergehakt?

Liever vegetarisch?  Dan is de vegetarische curry met groenten en zilvervliesrijst een aanrader, of de foe yong hai met groenterijst. Ontdek alle gerechten in de webshop van apetito.

Trek gekregen?

Bekijk nu het assortiment en bestel de maaltijden van uw voorkeur en eet lekker, gevarieerd en voordelig! Ga naar de webshop of bel 0800 – 023 2975. Ze helpen u graag verder!