Hulp bij uw belastingaangifte

U kunt in maart weer aangifte doen van de inkomstenbelasting. Elk jaar veranderen de regelingen en aftrekposten van de Belastingdienst. Sommige mensen vinden het daarom best lastig om de aangifte zelf te doen. Zij kunnen hulp krijgen van accountantskantoor Koeleman mét een mooie Servicepaspoort korting. Andere mensen gaan de uitdaging graag zelf aan. Om hen op weg te helpen organiseert de bibliotheek Zuid-Kennemerland een aantal informatiebijeenkomsten. Deze kunt u gratis bezoeken.

Bijeenkomsten bibliotheek

Komende weken zijn er bijeenkomsten in de bibliotheken van Zuid-Kennemerland. Daar brengt een deskundige u op de hoogte van alles wat u moet weten over de belastingaangifte over 2018. U krijgt van hem of haar tips en handreikingen. Hier ziet u onder het kopje ‘Informatiebijeenkomsten’ de data waarop u welkom bent in de bibliotheek.

Vanaf deze maand zijn er ook spreekuren bij de bibliotheek waar de Formulierenbrigade aanwezig is. Zij helpen u ter plekke met het invullen van uw aangifte en andere formulieren van bijvoorbeeld de gemeente. Deze spreekuren zijn er speciaal voor mensen met een laag inkomen. Kijk op de websitepagina of het spreekuur ook iets voor u is en maak een afspraak.

Hulp van een belastingadviseur

Servicepaspoort werkt al jaren samen met accountantskantoor Koeleman. Daar hebben ze een speciale ‘belasting service’ waarmee ze u al het werk uit handen nemen. De service houdt in dat een belastingadviseur u helpt bij uw jaarlijkse aangifte Inkomstenbelasting. Dit kan bij u thuis, als de afspraak vóór 1 april plaatsvindt. Na de aangifte heeft Koeleman een gratis opstuurservice. Leden van Servicepaspoort betalen als alleenstaande €50 voor de belastingservice, met fiscale partner betaalt u €60. Wilt u een huisbezoek van een van de accountants? Dan betaalt u als lid slechts €15 extra.

 

hulp belasting senioren haarlem ijmuiden