Ledenkorting(en) van De Compaan

Een tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen

Korting
Met Servicepaspoort
10% Korting*

10% Ledenkorting op het abonnement voor de Compaan

De Klassieke Compaan
Maak kennis met de Compaan, de tablet voor plezier en gemak. Simpel in gebruik en prachtig vormgegeven. Ervaring met computers is niet nodig. De Compaan is zo opgezet dat iedereen het kan leren. Met de Compaan kunt u foto’s ontvangen, berichten uitwisselen en beeldbellen. Hierdoor blijft u makkelijk in contact met uw familie en vrienden. Daarnaast biedt de Compaan toegang tot lokaal nieuws, spelletjes en een agenda. Familie en vrienden communiceren met de Compaan via een app voor de mobiele telefoon, tablet of gewoon via een computer. Uiteraard is de communicatie veilig en vindt plaats binnen een afgesloten omgeving. Ook kunnen familie en vrienden mantelzorg faciliteren via de Compaan. Door herinneringen voor medicijnen, het gezamenlijk inplannen van afspraken, het logboek en verschillende andere nuttige functies, wordt de zorg makkelijker gemaakt. Lees meer over de Klassieke Compaan.

De Compaan Connect – voor mensen met computerervaring
Voor mensen die al enige computerervaring hebben, is er ook Compaan Connect. Dit is een ‘gewone’ tablet, mét de veiligheid en service van Compaan. Met deze overzichtelijke tablet maakt u zorgeloos gebruik van alle mogelijkheden die een tablet biedt, zoals e-mail versturen, internet bezoeken en muziek luisteren. Daarnaast download u eenvoudig apps uit de Compaan app-store. Met deze apps kunt u de tablet ook inzetten voor bijvoorbeeld mantelzorg en zorg op afstand; net als de klassieke Compaan. Meer informatie over de Compaan Connect.

Beeldbellen met de thuiszorg
De Buurtteams van Zorgbalans maken ook gebruik van de Compaan. Bijvoorbeeld om tussendoor te checken hoe het met hun cliënten gaat of om te zien of ze al wakker zijn.  Ook zetten ze hun zorgafspraken in de agenda, zodat de cliënt op tijd een melding krijgt die dag. Ook familieleden kunnen gezellig of belangrijke afspraken in de agenda zetten.

Bel 023 – 8 918 918 voor persoonlijk contact met Zorgbalans, zodat u het beeldbellen kunt aanvragen of om meer vragen te stellen.

In het filmpje hieronder ziet u cliënten en thuiszorgmedewerkers van Zorgbalans beeldbellen via de Compaan.