Ledenkorting(en) van De kleine Verhuizer

Verhuizen, opslag en meer

Korting
Met Servicepaspoort
5% Korting*

5% korting

Wilt u spullen van de ene naar de andere kamer laten verplaatsen? Of gaat u verhuizen? Dan bent u bij De kleine Verhuizer aan het juiste adres. Met verhuisliften, een in- en uitpakservice en al meer dan 20 jaar ervaring staan zij voor u klaar.

Meubels verplaatsen
De kleine Verhuizer kan ook binnenshuis spullen voor u verplaatsen. Bijvoorbeeld zware spullen uit een woonkamer die verzet moeten worden of een wasmachine die de trap op naar boven moet.

Opslag
In IJmuiden kunt u opslagruimtes huren om spullen in op te slaan. Dit is vooral handig als u kleiner gaat wonen en niet zo makkelijk afscheid neemt van uw meubels of verzameling. Uiteraard kan De kleine Verhuizer de spullen komen ophalen en terugbrengen.

Ontruimingen
Heeft u een woning die helemaal leeggehaald moet worden? De kleine Verhuizer neemt u deze klus uit handen en voert de spullen af naar kringloopwinkels en/of vuilstortplaats. De woning leveren ze daarna veegschoon op.

Klusjesman
De ‘handymans’ van De kleine Verhuizer kunt u ook apart inhuren. Bijvoorbeeld voor kleine klusjes als lampen op een nieuwe plek ophangen, een tv aan de muur monteren of witgoed aansluiten.

Maak nu een afspraak, dan komt De kleine Verhuizer bij u langs om een vrijblijvende offerte op te maken. Als lid profiteert u van vijf procent korting op deze offerte.

Spullen opslaan in een afgesloten ruimte

Verhuizen, opslag en meer

Korting
Met Servicepaspoort
BartBox korting

Welke box is voor u geschikt?

In uw leven verzamelt u een hoop spullen. Sommige daarvan gooit u liever niet weg. Nu u in een kleiner appartement gaat wonen, heeft u wellicht meer ruimte buitenshuis nodig. Bij De kleine Verhuizer kunt u opslagruimtes op maat huren. Droge en verwarmde boxen waar uw spullen veilig opgeborgen staan. Heeft u advies nodig over de grootte van uw box, dan komt De kleine Verhuizer graag langs om met u mee te kijken.