Ledenkorting(en) van NH Slotenmakers

Zien wie er voor uw deur staat? Plaats een deurspion

Korting
Met Servicepaspoort
10% Korting*

10% korting op materiaal

De slotenexperts NH Slotenmakers adviseren om een digitale deurspion (DDV) te installeren. Daarmee kunt u vanuit elke kijkhoek zien wie er voor de deur staat voor u deze opent. Dat is wel zo veilig. Het digitale scherm functioneert altijd optimaal vanuit elke kijkhoek, waardoor de DDV geschikt is voor groot en klein, mindervaliden mensen en kinderen. De DDV is er in twee versies; met/zonder deurbel, met/zonder mogelijkheid tot foto- en video-opname. De mannen van NH Slotenmakers kunnen u vrijblijvend adviseren en de DDV eenvoudig bij u installeren.

De deurspion wordt ook geadviseerd vanuit het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Voel u veilig met een intercom. Zo weet u altijd wie er voor de deur staat

Zien wie er voor uw deur staat? Plaats een deurspion

Korting
Met Servicepaspoort

Klik hieronder of bel bovenstaand telefoon nummer voor meer informatie.

Met een intercomsysteem kunt u voordat u de deur open doet, spreken met wie er bij u aan de deur staat. Dit systeem kan aangesloten worden op een vaste plaats in uw woning, of verbonden worden met uw mobiele huistelefoon.

Beveilig uw huis met NH Slotenmakers

Voel u veilig met een intercom. Zo weet u altijd wie er voor de deur staat

Korting
Met Servicepaspoort
10% Korting*

10% korting op sloten

Veilig en comfortabel wonen gaat om meer dan drempels verwijderen in huis of handgrepen naast het bad. Ook de buitenkant van uw huis beveiligen draagt bij tot een gerust gevoel. De mannen van NH Slotenmakers komen u hier graag bij helpen. Zij kijken met u mee naar wat er beter en veiliger kan: extra sloten of bijvoorbeeld een anti-inbraakstrip. Daarna kunnen ze de materialen installeren voor u. Omdat alle monteurs van NH Slotenmakers ook erkende preventie adviseurs zijn voor het Politie keurmerk Veilig Wonen (PKVW), kunt u daarnaast rekenen op goed inbraakpreventie advies. Is uw huis daarna goed beveiligd, dan krijgt u een PKVW certificaat. Bij verschillende inboedelverzekeringen krijgt u daarmee een korting op uw premie.

Als lid van Servicepaspoort krijgt u 10 % korting op het beveiligingsmateriaal. Een inbraakcheck waarbij een adviseur bij u thuis komt kijken hoe inbraakveilig u huis al is, kost zelfs helemaal niets.