Ledenkorting(en) van Servicepaspoort – alarmering

Personenalarmering van Servicepaspoort

Korting
Met Servicepaspoort

Behoud uw zelfstandigheid

Persoonsalarmering is het ideale hulpmiddel voor wie zo lang mogelijk thuis blijft wonen. Langer thuis blijven wonen is alleen prettig als u zich veilig blijft voelen. Met een persoonsalarmering kunt u met één druk op de knop hulp inschakelen als er opeens een situatie voordoet waarin u direct hulp nodig heeft.

Het alarmapparaat

De personenalarmering bestaat uit een alarmapparaat met een bijbehorende zender. De zender van de personenalarmering draagt u om uw hals of om uw pols. Dit apparaat krijgt u in bruikleen en wordt aangesloten in huis op uw vaste telefoonlijn of via uw internetmodem. In geval van nood maakt u met één druk op de knop contact met de alarmcentrale. De centrale vraagt dan wat er aan de hand is. U kunt direct spreken met de centralist. Deze waarschuwt zo nodig een door u opgegeven contactpersoon. Het bereik van de zender is 50 meter vanaf het apparaat.

U heeft geen medische indicatie nodig om een alarmapparaat te bestellen via Servicepaspoort. Een alarmapparaat is er ook voor mensen die iets slechter ter been zijn en voor mensen die zich graag veilig(er) willen voelen. Daarnaast zijn er kinderen die een alarmapparaat voor hun ouders bestellen, omdat het hen een veilig gevoel geeft als hun ouders altijd iemand kunnen bereiken.

Contactpersonen

U geeft zelf drie contactpersonen op die dicht in de buurt wonen. Van belang is dat zij, ingeval van nood, binnen 20 minuten bij u zijn en uw huis binnen kunnen, als u zelf niet kunt opendoen. Indien u geen contactpersonen dicht in de buurt heeft of de voorkeur geeft aan een professioneel team, dan kunt u een abonnement afsluiten op de professionele alarmopvolging. Bij alarm komt er dan direct professionele hulp van ons team alarmopvolging.

Kosten

Met het lidmaatschap van Servicepaspoort betaalt u €19,50 per maand voor de huur van de persoonsalarmering (apparaat). De plaatsingskosten bedragen eenmalig €81,70. (plaatsing binnen 5 werkdagen)

Als u vragen heeft of twijfelt over een alarmapparaat kunt u ons altijd bellen op 023-8918 440, om te overleggen of uw vragen te stellen. Een mailtje naar alarmering@servicepaspoort.nl kan natuurlijk ook.

Bekijk hier de folder (pdf).

Professionele alarmopvolging van Servicepaspoort
Een aanvulling op uw personenalarmering

Professionele alarmopvolging is een aanvullende dienst op uw persoonsalarmering. Als u geen drie contactpersonen heeft die binnen 20 minuten bij u kunnen zijn, is professionele alarmopvolging iets voor u.
Ons team staat zeven dagen per week, dag en nacht voor u klaar. Wanneer u alarm slaat, regelt het team dat er binnen 30 minuten professionele hulp bij u is in de vorm van een ambulant team van Zorgbalans. Het team komt in actie bij een calamiteit, bijvoorbeeld als u gevallen bent of het opeens benauwd heeft.

Voorwaarden

  • U kunt van de professionele alarmopvolging gebruik maken als u lid bent van Servicepaspoort.
  • U beschikt over personenalarmering die is aangesloten op de meldkamer van Eurocross Assistante (uitgezonderd mobiele alarmering).
  • U zorgt zelf voor een passende toegangsoplossing. Bijvoorbeeld een sleutelkluis. Dan kan de hulp altijd naar binnen als u, bijvoorbeeld door een val, de deur niet zelf kunt opendoen. Servicepaspoort kan u adviseren over de mogelijkheden, leveranciers en kosten.

Kosten

Professionele alarmering is mogelijk in de regio (Zuid-)Kennemerland.
Het abonnementsgeld voor professionele alarmopvolging bedraagt €16,75 per maand. De zorg die na een oproep mogelijk door ons wordt geleverd, kan als volgt met u verrekend worden:

  • Als u thuiszorg krijgt van Zorgbalans en de geleverd zorg is passend, dan kan deze op uw indicatie worden geboekt.
  • Indien u geen thuiszorg geleverd krijgt vanuit Zorgbalans, brengen wij €41,50 per medewerker, per half uur in rekening. In de nachtelijke uren komen er twee medewerkers.

Indien u vragen heeft, wilt overleggen of als u professionele alarmopvolging wilt aanvragen zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30u – 17:00u via 023-8918 440 of per e-mail via alarmering@servicepaspoort.nl