Ledenkorting(en) van Servicepaspoort – alarmering

Uitgebreide alarmering

Korting
Met Servicepaspoort

Een aanvulling op uw alarmapparaat

Soms is alarmering op zichzelf onvoldoende om uw veiligheid te garanderen. Er bestaan toepassingen die oplossingen bieden indien er een extra waarschuwingssignaal gewenst is. Bijvoorbeeld een waarschuwingssignaal bij het openen van de voordeur, bij het lopen langs een specifieke plaats, bij het verlaten van het bed, bij het 24 uur lang niet doortrekken van een toilet of een waarschuwingssignaal voor water en bij brandmelding. Een andere mogelijkheid is een welzijnssignaal dat dagelijks doorgegeven dient te worden.

Altijd verzekerd van professionele hulp bij calamiteiten

Uitgebreide alarmering

Korting
Met Servicepaspoort

Klik hieronder of bel bovenstaand telefoonnummer voor meer informatie.

Alarmopvolging is een aanvullende dienst op de alarmeringsapparatuur. Als u geen drie contactpersonen heeft die binnen 30 minuten bij u kunnen zijn, is Professionele Alarmopvolging (PDF) iets voor u. Met een abonnement op Professionele Alarmopvolging bent u 7 dagen per week, 24 uur per dag, verzekerd van professionele hulp door het ambulante team van Zorgbalans. Er is altijd een medewerker van de thuiszorg beschikbaar om naar u toe te komen. Het team komt in actie bij een calamiteit, bijvoorbeeld als u valt. Professionele alarmering is mogelijk in de regio (Zuid-) Kennemerland.

De abonnementskosten voor de professionele alarmopvolging zijn € 15,50 per maand. Daarnaast kan de zorg die door ons na een oproep geleverd wordt, op de volgende wijze met u verrekend worden:

  • Als u thuiszorg krijgt van Zorgbalans wordt de geleverde zorg op uw indicatie geboekt.
  • Indien u geen thuiszorg geleverd krijgt vanuit Zorgbalans brengen wij € 40,- per medewerker, per half uur in rekening. In de nachtelijke uren komen er standaard twee medewerkers.

Zelfstandig blijven met een alarmapparaat

Altijd verzekerd van professionele hulp bij calamiteiten

Korting
Met Servicepaspoort
10% Korting*

Behoud uw zelfstandigheid

Langer thuis blijven wonen is alleen prettig als u zich veilig blijft voelen. Met een alarmapparaat kunt u altijd hulp inschakelen als u dat opeens (dringend) nodig heeft. Bijvoorbeeld als u valt en niet meer op kunt staan of als u zich plotseling onwel voelt. Een alarmapparaat geeft daardoor een zeker gevoel.

Het alarmapparaat bestaat uit een zender (halszender of polsband) die in contact staat met een apparaat ergens bij u thuis. Dit apparaat krijgt u in bruikleen en sluiten we aan op uw telefoonlijn. In geval van nood drukt u op de knop van uw zender en krijgt u contact met de alarmcentrale. De centrale vraagt u wat er aan de hand is en u kunt direct antwoord geven. Mochten zij u niet kunnen verstaan dan geven zij evengoed de melding door aan uw contactpersonen. Zo nodig waarschuwt de centrale de door uw opgegeven contactpersonen of zelfs een ambulance.

Lees meer

Heeft u geen contactpersonen in de buurt wonen die binnen 30 minuten bij u kunnen zijn? Dan kunt u ervoor kiezen (ook) een abonnement op professionele alarmopvolging te nemen. De naam zegt het al: in dat geval komt er na contact met de centrale direct een professionele zorgverlener langs om u te helpen.

Alarmapparaat voor iedereen

U hoeft geen medische indicatie te hebben om een alarmapparaat te bestellen en te gebruiken. Een alarmapparaat is er ook voor mensen die iets slechter te been worden en voor mensen die zich gewoon veilig willen voelen. Daarnaast zijn er kinderen die een alarmapparaat voor hun ouders bestellen, omdat het hen een veilig gevoel geeft als hun ouders altijd iemand kunnen bereiken. Als u vragen heeft of twijfelt over een alarmapparaat kunt u ons altijd bellen op 023-8918 440, om te overleggen of uw vragen te stellen. Een mailtje naar alarmering@servicepaspoort.nl kan ook.

Alarmapparaat: kosten en korting

Een alarmapparaat kunt u bestellen via Servicepaspoort. U betaalt eenmalig € 80 om het apparaat bij u thuis te installeren. Daarna betaalt u € 20 per maand voor de alarmering zelf. Bent u lid, dan krijgt u 10 procent korting en betaalt u € 18,- per maand. In sommige gevallen worden de kosten voor het alarmapparaat vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit kunt u navragen bij uw eigen zorgverzekering.

Wilt u uw alarmapparaat gebruiken met een abonnement op professionele alarmopvolging, dan heeft u een lidmaatschap bij Servicepaspoort nodig. Lees hier meer informatie over professionele alarmopvolging(PDF). Voor alleen het alarmapparaat hoeft u geen lid te zijn.

Uw wensen staan centraal

Als u het alarmapparaat heeft via Servicepaspoort, dan bent u met dit apparaat aangesloten op een kwalitatief goede meldkamer. Uw bijzonderheden en wensen worden daar in goede afstemming geregistreerd en beheerd, en nageleefd.

Lees meer in onze folder (PDF) over persoonsalarmering.

Bel ons als u vragen heeft, wilt overleggen of als u een alarmapparaat wilt aanvragen: 023-8918 440. Een mailtje naar alarmering@servicepaspoort.nl kan ook. 

Minder