Ledenkorting(en) van Servicepaspoort – bewegen en corona

Corona aanbod – bewegen vanuit huis

Korting
Met Servicepaspoort

Ook thuis actief en sociaal blijven

Bewegen met Servicepaspoort in tijden van corona

 

Blijven bewegen is belangrijk. Ook tijdens de huidige corona-pandemie. Omdat u nu niet mee kunt doen aan Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO), hebben we een aantal alternatieven voor u op een rijtje gezet. Er is van alles mogelijk: oefeningen op papier, een docent die u per telefoon helpt of zelfs eenmalig bij u thuis komt. We kunnen u materialen opsturen waarmee u traint. Meer Bewegen voor Ouderen is ook een sociaal samenkomen, ook daar hebben we een oplossing voor. 

Beweegkaart Senioren

De beweegkaart is een kaart die je zigzag neerzet en aan beide kanten oefeningen bevat, ontzettend leuk! Deze kaart geeft een helder inzicht in de oefeningen, die u vervolgens zelf thuis kunt doen. Deze kaart is ontwikkeld door de stichting VML. https://stichtinginbeweging.nl/

Wij kunnen eventueel de kaart voor u bestellen en ervoor zorgen dat deze kaart per post op uw huisadres wordt bezorgd. De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 3,50 ivm onze transactiekosten.

Materialen

Wij kunnen ons voorstellen dat u thuis graag over wat materialen zou willen beschikken die u in de oefeningen soms ook gebruikt. Wij kunnen u het volgende aanbieden:

  • 1 set handhalters, 1 kg, ter overname € 11.- ·
  • 1 set handhalters, 2 kg, ter overname € 20.85
  • Trekband Dynaband in de kleur rose (medium), een meter ter overname van € 2.85

De bestelling zal bij u thuis worden bezorgd.

Bewegingslessen

Een aantal docenten is beschikbaar om u individueel les te geven. Als u dat maandelijks één keer doet blijven de kosten binnen uw maandelijkse bijdrage en kunnen docenten u goed begeleiden. Dat kan op de volgende manieren:

  • Wij kunnen deze individuele lessen telefonisch met u op afstand verzorgen via eentelefoonverbinding, u zet deze op de luidspreker, kosten bedragen voor een half uur € 10.-. ·
  • Wij kunnen deze individuele lessen met u op afstand verzorgen via een beeldverbinding via een mobiele telefoon of tablet, kosten bedragen voor een half uur € 10.-. ·
  • Naast bovenstaande individuele lessen is het ook mogelijk om aan te sluiten bij onze online wekelijkse groepslessen. U dient hiervoor wel in het bezit te zijn van een mobiele smartphone, tablet of laptop. Door middel van een beeldverbinding programma zoals b.v. Zoom kunt u thuis aan de les deelnemen. Mocht u geen computer of tablet hebben, maar wel interesse hebben, dan kunt u met ons bellen en proberen wij een oplossing te vinden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen wij de groepen samenstellen en de docent bij u introduceren. Kosten hiervoor bedragen per maand € 12.90. (4 tot 5 online lessen per maand).
  • U kunt er ook voor kiezen om (eenmalig) iemand van Servicepaspoort bij u langs te laten komen om u een persoonlijk advies te geven over uw bewegingsmogelijkheden in de eigen Op gepaste afstand maken wij samen met u een inschatting van uw fysieke mogelijkheden en verantwoorde oefeningen met hulp van de voorzieningen die in uw woonomgeving beschikbaar zijn. Kosten hiervoor bedragen eenmalig € 30.25.

Sociaal contact

Naast het bewegen hebben de lessen ook altijd een sociaal element. Gezellig met elkaar verhalen delen, koffiedrinken, er voor elkaar zijn. We hebben ook van onze docenten terug gehoord dat velen van u contact hebben met docenten, maar ook onderling. In deze tijd zijn ook onze collega’s van Servicepaspoort bereid om dit gemis te compenseren, we zouden graag wekelijks contact met u willen hebben als u hiervoor open staat. Wij maken dan met u een belafspraak. Dit kan zowel met als zonder beeldverbinding. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Contact

Wilt u zich aanmelden of heeft u over deze brief nog vragen, neemt u dan contact op met het cursusbureau 023-8918440, of stuur een e-mail naar cursusbureau@servicepaspoort.nl