Ledenkorting(en) van Thuiszorgwinkels Medipoint Zorgbalans

Reparatie en onderhoud rollator

Korting
Met Servicepaspoort
Gratis voor leden

Altijd een goedwerkende rollator

Uw rollator geeft u vrijheid om overal stabiel te lopen. Wel zo fijn als hij dan altijd naar behoren werkt. Daarom kunnen alle leden van Servicepaspoort vanaf nu gebruikmaken van de rollatorservice van de thuiszorgwinkel.

U krijgt van Servciepaspoort en thuiszorgwinkel Medipoint een gratis onderhoudscontract (ter waarde van € 79,99 per jaar). Daar zitten preventieve controles, voordeel op arbeidskosten en zo nodig een vervangende rollator tijdens de reparatieperiode bij in. Het gratis onderhoudscontract is voor iedereen die al lid is van Servicepaspoort en voor mensen die direct lid willen worden. Lid worden kan ook in de thuiszorgwinkel. Koopt u een rollator bij Medipoint? Dan krijgt u ook nog eens 10% ledenkorting.

Inhoud onderhoudscontract:

  • Elke eerste woensdag van de maand kunt u voor een rollatorcheck terecht in de winkel, voor een kosteloze controle van uw rollator. O.a nakijken en afstemmen remmen, olien en schoonmaken rollator.
  • Voordeel op arbeidskosten als er reparatiewerkzaamheden worden verricht.
  • Kleine onderdelen worden kosteloos vervangen.
  • Gratis vervangende (standaard) rollator tijdens de reparatieperiode.
  • Lukt het u niet om naar de winkel te komen, dan wordt de rollator kosteloos opgehaald en weer bij u thuisgebracht voor reparatie.

Naar de thuiszorgwinkel
Voor de rollatorservice kunt u terecht in de Medipoint/Zorgbalans thuiszorgwinkel in Haarlem of u neemt contact op met Medipoint op telefoonnummer 088 – 10 20 100.

Moeite met bellen? Wij hebben de ideale telefoon

Reparatie en onderhoud rollator

Korting
Met Servicepaspoort

Klik hieronder of bel bovenstaand telefoon nummer voor meer informatie.

Telefoneren is een belangrijke schakel in het sociale en maatschappelijke functioneren van mensen. Als het bedienen van een telefoontoestel niet meer gaat, heeft dit vaak grote gevolgen. Gelukkig zijn er ook voor mensen met een functionele beperking mogelijkheden om te telefoneren. Servicepaspoort heeft diverse leveranciers die u kunnen helpen aan aangepaste (mobiele) telefoons. U kunt denken aan telefoons met fototoetsen, met grote toetsen, of zeer gebruiksvriendelijke smartphones ontworpen voor en door senioren.

Zorghulpmiddelen huren bij de thuiszorgwinkel

Moeite met bellen? Wij hebben de ideale telefoon

Korting
Met Servicepaspoort
Gratis

Gratis huur

Op vertoon van uw Servicepaspoortpas worden de kosten voor het huren van enkele hulpmiddelen door Servicepaspoort vergoed. Uitgezonderd de kosten die gemaakt worden voor het thuisbezorgen. Voor meer informatie zie de algemene voorwaarden van Servicepaspoort op de website. U kunt voor uitleen terecht bij de Thuiszorgwinkels in Haarlem, Heemskerk en het WF. Vissershuis te IJmuiden.

Als lid krijgt u daarnaast 10% korting op verkoopartikelen (aanbiedingen uitgezonderd) en korting op reparaties.

Lees meer over de thuiszorgwinkels in de regio.

Altijd op tijd uw medicijnen

Zorghulpmiddelen huren bij de thuiszorgwinkel

Korting
Met Servicepaspoort
10% Korting*

Medicijndispenser via de thuiszorgwinkel

Met een medicijndispenser weet u dat u altijd de juiste medicijnen op het juiste tijdstip inneemt. Bij de thuiszorgwinkels vindt u verschillende mogelijkheden, van eenvoudige pillendoosjes tot automatische dispensers, zoals deze van Philips.

Kijk snel verder op de website om meer soorten te zien. Met uw lidmaatschapspas van Servicepaspoort kunt u vaak rekenen op 10 % korting. Deze korting geldt niet op actie-producten van Medipoint.