Servicepaspoort { een zorg minder }

60+ en 65+ korting

Met de diensten van Servicepaspoort bent u als lid niet alleen verzekerd van betrouwbare leveranciers en een aanbod dat gericht is op uw behoeften, maar u ontvangt ook nog eens een aantrekkelijke ledenkorting of voordeel. Dat zijn kortingen voor iedereen die lid is van Servicepaspoort, maar soms is er voor 60+ of 65+ extra korting.

De eerste groep kan rekenen op kortingen bij bijvoorbeeld gymnastiek, conditietraining en dansen. De thuiskapper geeft aan 65+ leden extra korting. Maar bijvoorbeeld stichting Vier het Leven is er speciaal voor 70-plussers. Daarnaast zijn er bij Servicepaspoort tal van kortingen op andere diensten, producten en leveranciers die niet leeftijdsgebonden zijn.

Wilt u als 60+ en 65+ profiteren van de kortingen als lid van Servicepaspoort? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Actief bezig zijn dankzij Servicepaspoort

Actief bezig zijn is goed voor de conditie en voor een gezond lichaam. Ook als u lichaamsklachten heeft, is beweging van belang. Sporten kent ook een sociaal aspect. Daarom biedt Servicepaspoort een aantal sporten aan die worden uitgeoefend in groepsverband.

Wilt u het rustiger aan doen, maar toch onder de mensen zijn? Dat kan ook als lid van Servicepaspoort. Wandelen, de taoïstische bewegingskunst Tai Chi en yoga behoren tot de mogelijkheden. Wilt u graag samen met anderen genieten van een concert of het theater? 70-plussers kunnen via Servicepaspoort een avondje uit regelen, inclusief vervoer.

Servicepaspoort praat u bij over de veranderingen in de zorg

De weg vinden in ‘zorgland’ is soms ingewikkeld en onoverzichtelijk. Indien u vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen met de zorgcentrale van Zorgbalans/Servicepaspoort. Daarnaast organiseert Servicepaspoort ook informatiebijeenkomsten of staat op beurzen om informatie te verstrekken.

Servicepaspoort staat ook leden bij die er alleen voor staan en zorgt voor ondersteuning en hulp waar nodig is. Dat kan uitmonden in diensten zoals een maaltijdservice, een kapper aan huis of een healthcheck. Wij kunnen u ook persoonlijk adviseren over de mogelijke oplossingen die voorzien in uw vraag of behoefte.

mannen-eetclub

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.