Servicepaspoort { een zorg minder }

Activiteiten voor ouderen

Het kan heerlijk zijn om er even tussen uit te kunnen. Om te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen en u onder de mensen te begeven. Bewegen voor ouderen, wandelen, deelnemen aan een tablet workshop of een beurs bezoeken? Als lid van Servicepaspoort is het allemaal mogelijk. Ons aanbod zit vol met activiteiten voor ouderen.

Zo kunnen 70-plussers samen met elkaar een avondje uit. Onze leverancier stichting Vier het Leven zorgt ervoor dat u gebracht en gehaald wordt van en naar het theater of het concert. U zit aan een gereserveerde tafel om optimaal van de voorstelling te kunnen genieten. Vindt u het leuk om als vrijwilliger zo’n theateravond te begeleiden dan kunt u zich aanmelden.

Geniet als lid van Servicepaspoort van de vele activiteiten voor ouderen. Meld u aan of neem contact op met ons als u vragen heeft.

Servicepaspoort biedt meer dan alleen activiteiten voor ouderen

Servicepaspoort biedt niet alleen activiteiten voor ouderen. Wij zijn er voor al onze leden. Door die diensten en producten te selecteren die op uw behoefte aansluiten, kunt u een pakket op maat samenstellen. U kunt als lid van Servicepaspoort putten uit vele diensten, producten, leveranciers en cursussen.

Die vindt u onder drie categorieën: Vakmensen (aan huis), Comfort & Gemak en Actief & Gezondheid. Zo biedt Servicepaspoort onder meer een boodschappenservice, staan loodgieters of schoonheidsspecialisten voor u klaar of kunt u uw gezondheid periodiek laten controleren.

Naast activiteiten ook bewegen voor ouderen

Hiermee houdt ons aanbod niet op. Naast activiteiten kunnen ouderen ook bewegen via Servicepaspoort. Van conditietrainingen tot dansen. Zo gaat u zich weer vitaal en ontspannen voelen. Sommige activiteiten worden aangeboden in groepsverband, zodat naast bewegen ook gezelligheid centraal staat.

Net als veel van onze andere services kunt u als lid rekenen op korting bij het sporten en bewegen. Bij het dansen ontvangt u een ledenkorting van € 25,-. Bij een aantal sportscholen waarmee Servicepaspoort samenwerkt, profiteert u van een aantrekkelijke korting. Dat is nog eens voordelig sporten.

plusfit Zandvoort

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.