Servicepaspoort { een zorg minder }

Bewegen voor ouderen

Wilt u actief bezig zijn of aan uw conditie werken? Dan is het natuurlijk goed om te sporten en te bewegen. Wat dacht u van fitness, squashen of nordic walking? Of yoga voor een betere lichaamshouding en een sterk en energiek lichaam. Of de taoïstische bewegingskunst Tai Chi voor de bevordering van de gezondheid en vitaliteit.

Servicepaspoort maakt het mogelijk voor ouderen om te bewegen en te sporten. Dat kan per individu, maar ook in het gezelschap van andere energieke ouderen. Diverse sportscholen en sportorganisaties zijn bij ons aangesloten, zodat u snel en makkelijk aan de slag kunt. Speciaal voor Servicepaspoort hebben zij kortingsacties of voordelen voor onze leden.

Met Servicepaspoort kunnen ouderen bewegen en sporten. Heeft u behoefte aan meer informatie? Servicepaspoort helpt u graag verder contact.

Bewegen voor ouderen, goed voor het herstel

Sporten heeft niet alleen als doel om aan uw conditie te werken. Ouderen kunnen ook gaan bewegen voor hun medisch herstel. Fitness is wellicht de oplossing voor uw rug-, bekken-, knie- of schouderklachten. Zodat uw spieren weer sterker worden. Hiervoor bent u bij Servicepaspoort aan het juiste adres.

Ook voor chronisch zieken en gehandicapten kan sporten een uitkomst bieden. Servicepaspoort zorgt ervoor dat in groepsverband mensen met reuma en de ziekte van Parkinson kunnen bewegen. Nordic walking is geschikt voor mensen met overgewicht, long-, of hartklachten of diabetes. Met Servicepaspoort hoeft u niet stil te zitten.

Servicepaspoort, meer dan alleen bewegen voor ouderen

Bewegen is belangrijk, zowel voor ouderen als voor jongeren. Het geeft u energie en maakt u sterk. Daarom helpt Servicepaspoort u graag. Maar wij kunnen onze leden ook op andere terreinen behulpzaam zijn. Dan gaat het om comfort, gemak, zorg, hulp en veiligheid binnen en buiten uw huis.

Servicepaspoort staat voor u klaar in de categorieën Vakmensen (aan huis), Actief & Gezondheid en Gemak & Comfort. Dan kunt u denken aan een maaltijdservice, een healthcheck of een loodgieter. En dit niet alleen. Ook aan persoonsalarmering, brandmelders en de keuze voor een geschikte zorgverzekeraar. Vaak met een aantrekkelijke korting.

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.