Servicepaspoort { een zorg minder }

Hulpmiddelen, voor jong en oud

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. U breekt uw arm of been en voordat u het weet zit u in het gips. Wat is er dan prettiger om terug te kunnen vallen op Servicepaspoort. Als lid worden de uitleenkosten van hulpmiddelen zoals krukken of een een looprek vergoed. U kunt de hulpmiddelen verkrijgen bij de Thuiszorgwinkel van Zorgbalans.

Op vertoon van het lidmaatschap van Servicepaspoort worden de kosten voor de huur van enkele hulpmiddelen vergoed door Servicepaspoort. U kunt de hulpmiddelen ophalen bij de Thuiszorgwinkel of ze worden tegen meerkosten bij u thuis bezorgd. De hulpmiddelen gelden voor jong en oud.

Jong of oud, hulpmiddelen kunnen voor iedereen nodig zijn. Wilt u meer hierover weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Van hulpmiddelen voor jong en oud tot een massage

Servicepaspoort is er voor uw gemak, comfort, gezondheid en zorg. Op vertoon van uw pas ontvangt u 10% korting op de aanschaf van hulpmiddelen – voor jong en oud – in de Thuiszorgwinkel. Van een digitale klok tot een zwemhoes voor een kind met het onderbeen in het gips.

Leden kunnen niet alleen hulpmiddelen regelen via Servicepaspoort. Met Servicepaspoort staat u voordat u het weet in de sportschool, volgt u een cursus of komt de pedicure bij u thuis langs. 70-plussers kunnen genieten van een avondje uit in het theater, waarbij vervoer voor hen klaar staat.

Niet alleen korting voor jong en oud op hulpmiddelen

Bij ons kunnen leden erop rekenen dat sommige hulpmiddelen worden vergoed. Wie lid is van Servicepaspoort profiteert van meer financiële voordelen. Dat begint al bij het betalen van het lidmaatschap. U betaalt in 2020 € 20,00 om lid te worden van de ledenservice van Servicepaspoort.

Dat is niet de enige korting die u als lid kan krijgen. De healthcheck, de kapper aan huis en de maaltijdservice zijn enkele voorbeelden van services, waarop u korting krijgt. Sommige diensten, zoals de thuisbezorging van maaltijden, de boodschappenservice of een proefles van de taoïstische bewegingskunst Tai Chi, zijn zelfs gratis.

man met wandelstok

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.