Servicepaspoort { een zorg minder }

Hulpmiddelen, voor jong en oud

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. U breekt uw arm of been en voordat u het weet zit u in het gips. Wat is er dan prettiger om terug te kunnen vallen op Servicepaspoort. Als lid worden de uitleenkosten van hulpmiddelen zoals krukken of een een looprek vergoed. U kunt de hulpmiddelen verkrijgen bij de Thuiszorgwinkel van Zorgbalans.

Op vertoon van het lidmaatschap van Servicepaspoort worden de kosten voor de huur van enkele hulpmiddelen vergoed door Servicepaspoort. U kunt de hulpmiddelen ophalen bij de Thuiszorgwinkel of ze worden tegen meerkosten bij u thuis bezorgd. De hulpmiddelen gelden voor jong en oud.

Jong of oud, hulpmiddelen kunnen voor iedereen nodig zijn. Wilt u meer hierover weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Van hulpmiddelen voor jong en oud tot een massage

Servicepaspoort is er voor uw gemak, comfort, gezondheid en zorg. Op vertoon van uw pas ontvangt u 10% korting op de aanschaf van hulpmiddelen – voor jong en oud – in de Thuiszorgwinkel. Van een digitale klok tot een zwemhoes voor een kind met het onderbeen in het gips.

Leden kunnen niet alleen hulpmiddelen regelen via Servicepaspoort. Met Servicepaspoort staat u voordat u het weet in de sportschool, volgt u een cursus of komt de pedicure bij u thuis langs. 70-plussers kunnen genieten van een avondje uit in het theater, waarbij vervoer voor hen klaar staat.

Niet alleen korting voor jong en oud op hulpmiddelen

Bij ons kunnen leden erop rekenen dat sommige hulpmiddelen worden vergoed. Wie lid is van Servicepaspoort profiteert van meer financiële voordelen. Dat begint al bij het betalen van het lidmaatschap. U betaalt in 2020 € 20,00 om lid te worden van de ledenservice van Servicepaspoort.

Dat is niet de enige korting die u als lid kan krijgen. De healthcheck, de kapper aan huis en de maaltijdservice zijn enkele voorbeelden van services, waarop u korting krijgt. Sommige diensten, zoals de thuisbezorging van maaltijden, de boodschappenservice of een proefles van de taoïstische bewegingskunst Tai Chi, zijn zelfs gratis.

man met wandelstok

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.