Servicepaspoort { een zorg minder }

Niets meer te wensen met de kapper aan huis


Geknipt worden zonder uw woning te hoeven verlaten. Met de kapper aan huis vormt dat geen probleem. Knippen, highlights of een complete haarkleuring, alles is mogelijk met professionele thuiskappers. Ze komen bij u langs wanneer het u uitkomt. Als lid van Servicepaspoort kunt u gebruiken maken van de kapper aan huis.

Er zitten meer voordelen vast aan de kapper aan huis als u lid bent van Servicepaspoort. Kinderen tot 12 jaar en 65-plussers betalen het lage tarief. Als lid krijgt u op elke behandeling 10 procent korting. Dit aanbod geldt ook als drie personen of meer zich op één adres laten knippen.

Bent u op zoek naar een goede kapper aan huis met recht op korting? Neem dan contact op met Servicepaspoort.

De kapper aan huis, van gemak tot pure noodzaak

De kapper aan huis biedt voordeel op twee terreinen: het kan uw gemak dienen of uit pure noodzaak geboren zijn. Het eerste geldt voor als meerdere gezinsleden geknipt moeten worden. Als tweede kan de kapper aan huis een oplossing zijn als u slecht ter been bent of afhankelijk bent van vervoer.

Dankzij Servicepaspoort heeft u een breed aanbod van diensten, producten, leveranciers en cursussen binnen handbereik. We verdelen onze producten en diensten in drie categorieën: Vakmensen (aan huis), Comfort & Gemak, Actief & Gezondheid. Naast de kapper aan huis vindt u via Servicepaspoort onder meer loodgieters, masseurs en zorgverzekeraars.

Niet alleen korting op de kapper aan huis

Met Servicepaspoort profiteert u van veel diensten, maar u profiteert ook van de financiële voordelen. Of het nu gaat om de kapper aan huis, sportmogelijkheden, verzekeringen of de stomerij. Als lid van Servicepaspoort heeft u recht op korting op deze en talloze andere producten en diensten.

Als u zich aanmeldt voor het lidmaatschap betaalt u slechts €20,00. Met al deze kortingen verdient u het lidmaatschap snel terug.

kapper

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.