Servicepaspoort { een zorg minder }

Niets meer te wensen met de kapper aan huis


Geknipt worden zonder uw woning te hoeven verlaten. Met de kapper aan huis vormt dat geen probleem. Knippen, highlights of een complete haarkleuring, alles is mogelijk met professionele thuiskappers. Ze komen bij u langs wanneer het u uitkomt. Als lid van Servicepaspoort kunt u gebruiken maken van de kapper aan huis.

Er zitten meer voordelen vast aan de kapper aan huis als u lid bent van Servicepaspoort. Kinderen tot 12 jaar en 65-plussers betalen het lage tarief. Als lid krijgt u op elke behandeling 10 procent korting. Dit aanbod geldt ook als drie personen of meer zich op één adres laten knippen.

Bent u op zoek naar een goede kapper aan huis met recht op korting? Neem dan contact op met Servicepaspoort.

De kapper aan huis, van gemak tot pure noodzaak

De kapper aan huis biedt voordeel op twee terreinen: het kan uw gemak dienen of uit pure noodzaak geboren zijn. Het eerste geldt voor als meerdere gezinsleden geknipt moeten worden. Als tweede kan de kapper aan huis een oplossing zijn als u slecht ter been bent of afhankelijk bent van vervoer.

Dankzij Servicepaspoort heeft u een breed aanbod van diensten, producten, leveranciers en cursussen binnen handbereik. We verdelen onze producten en diensten in drie categorieën: Vakmensen (aan huis), Comfort & Gemak, Actief & Gezondheid. Naast de kapper aan huis vindt u via Servicepaspoort onder meer loodgieters, masseurs en zorgverzekeraars.

Niet alleen korting op de kapper aan huis

Met Servicepaspoort profiteert u van veel diensten, maar u profiteert ook van de financiële voordelen. Of het nu gaat om de kapper aan huis, sportmogelijkheden, verzekeringen of de stomerij. Als lid van Servicepaspoort heeft u recht op korting op deze en talloze andere producten en diensten.

Als u zich aanmeldt voor het lidmaatschap betaalt u slechts €22,00. Met al deze kortingen verdient u het lidmaatschap snel terug.

kapper

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u Servicepaspoort beter leren kennen? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.