Servicepaspoort { een zorg minder }

Korting op een zorgverzekering bij Servicepaspoort

tablet oudere man

U bent kritisch als het gaat om uw zorgverzekering. Het is van belang dat u een zorgverzekeraar kiest die past bij uw leef- en gezinssamenstelling en die ook betaalbaar is. Als lid van Servicepaspoort kunt u gebruik maken van de collectieve zorgverzekering van diverse zorgverzekeraars.

Servicepaspoort werkt samen met verzekeraars als Zilveren Kruis, Ohra en Zorg en Zekerheid. Want of u nu naar de tandarts moet of uw kinderen wilt meeverzekeren, het is van belang dat u beschikt over een collectiviteitsverzekering die bij u past. U ontvangt als lid bij elke zorgverzekering korting vanwege de collectiviteit en zo haalt u het lidmaatschap eruit.

Kies voor een betrouwbare zorgverzekeraar en ontvang daarbij korting op de zorgverzekering. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Korting op de zorgverzekering

Haal als lid van Servicepaspoort meer uit uw zorgverzekeraar. U kunt zich aansluiten bij een collectieve zorgverzekering en korting krijgen! Hierdoor kunt u ruim € 100 tot tot € 250 per jaar besparen op uw verzekering. Het kan voordelig zijn om uw kinderen vanaf hun achttiende jaar via Servicepaspoort aan te laten sluiten op de collectiviteitsverzekering.

U vindt naast de zorgverzekering ook korting op verschillende verzekeringen, zoals de basis-, en tandartsverzekering en aanvullende verzekeringen. Ook als u op vakantie gaat, kunt u bij de verzekeraars een reisverzekering met korting afsluiten, zodat u met een gerust gevoel vertrekt en altijd kunt rekenen op zorg en ondersteuning.

Van korting op de zorgverzekering tot de dierenarts

Via Servicepaspoort vindt u niet alleen zorgverzekeraars. Wij hebben voor u een uitgebreid aanbod van producten en diensten die uw leven vergemakkelijken, voor ontspanning zorgen en u ondersteunen. Zoals een kapper aan huis, klusjesmannen en schoorsteenvegers. Via Servicepaspoort kunt u ook sporten of een huishoudelijke hulp regelen.

Servicepaspoort helpt mensen die graag volop in het leven staan, maar ook mensen die door ziekte of een beperking tijdelijk of langdurig beperkt zijn in hun bewegingsvrijheid of mobiliteit. Servicepaspoort springt bij waar nodig, zoals een persoonlijk advies of leveranciers aan huis. Daarbij profiteert u als lid van korting: van de zorgverzekering tot de dierenarts, van squashen tot een health check.

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.