Servicepaspoort { een zorg minder }

Maaltijden aan huis, wel zo handig

Heemhaven lowres 56

Lukt het u niet om altijd een gezonde warme maaltijd op tafel te zetten? Dan bieden maaltijden aan huis uitkomst. Servicepaspoort biedt u diverse mogelijkheden: soepen, desserts, koelverse en vriesverse maaltijden, maar ook poffertjes en pannenkoeken. Zelfs vegetarische- en dieetmaaltijden zijn mogelijk.

Ze zijn allemaal kant-en-klaar om in de magnetron of oven op te warmen. U kunt de maaltijden thuis laten bezorgen op het door u gewenste tijdstip. Als lid van Servicepaspoort heeft u bij sommige maaltijdservices recht op korting of gratis bezorging. Of zelfs een gratis soep of dessert. Heeft u zelf geen magnetron, vraag Servicepaspoort naar de mogelijkheden.

Laat u verwennen met de maaltijden aan huis en geniet elke dag. Ook tijdens de lunch. Vraag bij Servicepaspoort voor meer informatie contact.

Maaltijden aan huis, een van de diensten van Servicepaspoort

Maaltijden aan huis zijn er voor uw gemak en comfort. Dat past binnen de gedachte van Servicepaspoort. Zo plezierig mogelijk leven, wonen en actief zijn. Servicepaspoort levert ruim 150 diensten en producten van diverse betrouwbare leveranciers op het gebied van gezondheid, beweging en gemak.

U heeft in Servicepaspoort de juiste partner gevonden. Bent u op zoek naar een schilder, een stratenmaker of een klusjesman? U regelt het via Servicepaspoort. Zoekt u een manier om meer te bewegen? Dan helpt Servicepaspoort u verder. Dit is slechte een kleine greep uit ons aanbod.

Niet alleen korting op de maaltijden aan huis

Bij de maaltijden aan huis profiteert u als lid van Servicepaspoort van kortingen. Maar ook op andere services betaalt u met het lidmaatschap een lager tarief dan normaal. Zo vindt u kortingen bij de glazenwasser en de hovenier. Op uw collectieve verzekering en bij de sportschool.

Met Servicepaspoort profiteert u van voordeel. U betaalt slechts €20,00 als u lid wordt van de ledenservice van Servicepaspoort. Met al deze kortingen, waaronder de maaltijden aan huis, heeft u uw lidmaatschap eruit voordat u het weet en geniet u van veel comfort en gemak.

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.