Servicepaspoort { een zorg minder }

Rekenvoorbeeld voor jong en oud

Een lidmaatschap op Servicepaspoort kost u € 22 per jaar. Met dit lidmaatschap krijgt u naast een betrouwbare partner die met u meedenkt op woon en zorggebied, ook een hoop korting op diensten en producten. Bijna alle 150 leveranciers waar Servicepaspoort mee samenwerkt geven u korting. Door dit voordeel verdient u de lidmaatschapskosten al snel terug. U kunt dit zien in de rekenvoorbeelden van drie van onze leden hieronder.

Mevrouw Krzysik

Mevrouw Krzysik is al jaren lid van Servicepaspoort. Zij verzekert zich ook al jaren bij Zilveren Kruis. Daar heeft zij een zorgverzekering lopen met de collectieve korting van Servicepaspoort. Daarnaast beweegt zij wekelijks met veel plezier mee in haar plaatselijke groep voor Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO). Wat lever het lidmaatschap haar op?

 • 2% korting op de Basisverzekering Budget   € 29
 • 10% korting op de Aanvullende verzekering  € 44,65
  (+ gratis extra uitgebreid pakket voor leden)
 • ledenkorting op MBvO € 25
  ———–
 • Totaal voordeel € 98,65 per jaar*

*rekenvoorbeeld 2021

Maria Krzysik

Mevrouw Krzysik heeft behalve voor haarzelf ook een lidmaatschap voor haar uitwonende dochter Maria afgesloten. Maria studeert en heeft een bijbaan, hierdoor komt zij niet altijd toe aan koken voor zichzelf. Daarom verwent mevrouw haar dochter door wekelijks een warme maaltijd te laten bezorgen. Maria doet eens per week aan yoga. Wat levert het lidmaatschap van Maria op?

 • Eenmalig actie voor 4 maaltijden € 11,60
 • 10% korting op yogalessen € 49,50
  ———–
 • Totaal voordeel € 61,10 per jaar

Familie Koen
De familie Koen bestaat uit Cor en Mirjam en hun twee dochtertjes van 1 en 2,5. Mirjam gaat elke maand naar de pedicure en samen met Cor laat ze deze zomer hun tuin opknappen. Omdat Cor zich bewust is van zijn leefstijl laat hij een health check doen. De oudste dochter gaat wekelijks met haar moeder naar peuter/kleuter zwemmen. Welke kortingen krijgen zij dit jaar?

 • 15% korting op zwemmen (39 x p.j) € 32
 • 10% korting op hovenier (15 uur) € 37,50
 • € 2,5 korting op pedicurebehandeling 1x per maand  € 30
 • 1x Healthcheck per jaar € 15
  ———–
 • Totaal voordeel € 114,50 per jaar

Gratis bijeenkomsten
Als lid van Servicepaspoort kunt u naast grote voordelen ook rekenen op gratis jaarlijkse extra’s. Denk bijvoorbeeld aan de Leef & Beweegbeurs (1x per 3 jaar) en onze themabijeenkomsten.

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u Servicepaspoort beter leren kennen? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.