Servicepaspoort { een zorg minder }

Rekenvoorbeeld voor jong en oud

Leden van Servicepaspoort betalen € 20 per jaar. Ongeveer 150 leveranciers geven leden korting. Door al die voordelen, is de bijdrage voor het lidmaatschap al snel terugverdiend. U kunt dit zien in de rekenvoorbeelden van drie van onze leden hieronder.

Mevrouw De Vries
Mevrouw de Vries is al jaren lid van Servicepaspoort. Zij verzekert zich ook al jaren bij Zilveren Kruis voor haar zorgkosten met de collectieve korting van Servicepaspoort. Daarnaast doet zij wekelijks met plezier mee met de plaatselijke Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) groep. Wat levert het lidmaatschap haar jaarlijks op?

 • 2,5% korting op de Basisverzekering € 65
 • 10% korting op de Aanvullende verzekering (3 sterren) € 37
 • 10% korting op de tandartspolis (2 sterren) € 24
  ———–
 • Totaal voordeel € 126 per jaar*

*rekenvoorbeeld 2016

Kim de Vries
Mevrouw De Vries heeft behalve voor haarzelf ook een lidmaatschap voor haar uitwonende dochter Kim afgesloten. Kim studeert en heeft een bijbaan, hierdoor komt zij niet altijd toe aan koken voor zichzelf. Daarom verwent mevrouw De Vries haar dochter door wekelijks een warme maaltijd te laten bezorgen. Kim bezoekt daarnaast eens in de drie maanden de schoonheidsspecialiste en squasht in de winter bij de plaatselijke sportschool. Wat levert het lidmaatschap van Kim op?

 • Eenmalig 5 maaltijden voor de prijs van 3 € 11,90
 • 10% korting op de schoonheidsspecialiste (4 x) € 22
 • 10% korting op squashen (20x) € 29,70
  ———–
 • Totaal voordeel € 63,60 per jaar

Familie Koen
De familie Koen bestaat uit Cor en Mirjam en hun twee dochtertjes van 1 en 2,5. Mirjam gaat elke maand naar de pedicure en samen met Cor laat ze deze zomer hun tuin opknappen. Omdat Cor zich bewust is van zijn leefstijl laat hij een health check doen. De twee dochters gaan wekelijks met hun moeder naar ouder/kind zwemmen. Welke kortingen krijgen zij dit jaar?

 • 15% korting op zwemmen (40 x p.j) € 84
 • 10% korting op hovenier (15 uur) € 55,50
 • € 2 – € 2,5 korting op pedicurebehandeling 1x per maand  € 30
 • 1x Healthcheck per jaar € 10
  ———–
 • Totaal voordeel € 179,50 per jaar

Gratis bijeenkomsten
Als lid van Servicepaspoort kunt u naast grote voordelen ook rekenen op gratis jaarlijkse extra’s. Denk bijvoorbeeld aan de Leef & Beweegbeurs (1x per 3 jaar) en onze themabijeenkomsten. Tevens organiseren we speciaal voor leden gratis bijeenkomsten ‘leren omgaan met je tablet of iPad’.

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.