Servicepaspoort { een zorg minder }

Rekenvoorbeeld voor jong en oud

Leden van Servicepaspoort betalen € 20 per jaar. Ongeveer 150 leveranciers geven leden korting. Door al die voordelen, is de bijdrage voor het lidmaatschap al snel terugverdiend. U kunt dit zien in de rekenvoorbeelden van drie van onze leden hieronder.

Mevrouw De Vries
Mevrouw de Vries is al jaren lid van Servicepaspoort. Zij verzekert zich ook al jaren bij Zilveren Kruis voor haar zorgkosten met de collectieve korting van Servicepaspoort. Daarnaast doet zij wekelijks met plezier mee met de plaatselijke Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) groep. Wat levert het lidmaatschap haar jaarlijks op?

 • 2,5% korting op de Basisverzekering € 65
 • 10% korting op de Aanvullende verzekering (3 sterren) € 37
 • 10% korting op de tandartspolis (2 sterren) € 24
  ———–
 • Totaal voordeel € 126 per jaar*

*rekenvoorbeeld 2016

Kim de Vries
Mevrouw De Vries heeft behalve voor haarzelf ook een lidmaatschap voor haar uitwonende dochter Kim afgesloten. Kim studeert en heeft een bijbaan, hierdoor komt zij niet altijd toe aan koken voor zichzelf. Daarom verwent mevrouw De Vries haar dochter door wekelijks een warme maaltijd te laten bezorgen. Kim bezoekt daarnaast eens in de drie maanden de schoonheidsspecialiste en squasht in de winter bij de plaatselijke sportschool. Wat levert het lidmaatschap van Kim op?

 • Eenmalig 5 maaltijden voor de prijs van 3 € 11,90
 • 10% korting op de schoonheidsspecialiste (4 x) € 22
 • 10% korting op squashen (20x) € 29,70
  ———–
 • Totaal voordeel € 63,60 per jaar

Familie Koen
De familie Koen bestaat uit Cor en Mirjam en hun twee dochtertjes van 1 en 2,5. Mirjam gaat elke maand naar de pedicure en samen met Cor laat ze deze zomer hun tuin opknappen. Omdat Cor zich bewust is van zijn leefstijl laat hij een health check doen. De twee dochters gaan wekelijks met hun moeder naar ouder/kind zwemmen. Welke kortingen krijgen zij dit jaar?

 • 15% korting op zwemmen (40 x p.j) € 84
 • 10% korting op hovenier (15 uur) € 55,50
 • € 2 – € 2,5 korting op pedicurebehandeling 1x per maand  € 30
 • 1x Healthcheck per jaar € 10
  ———–
 • Totaal voordeel € 179,50 per jaar

Gratis bijeenkomsten
Als lid van Servicepaspoort kunt u naast grote voordelen ook rekenen op gratis jaarlijkse extra’s. Denk bijvoorbeeld aan de Leef & Beweegbeurs (1x per 3 jaar) en onze themabijeenkomsten. Tevens organiseren we speciaal voor leden gratis bijeenkomsten ‘leren omgaan met je tablet of iPad’.

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.