Servicepaspoort { een zorg minder }

Rekenvoorbeeld voor jong en oud

Een lidmaatschap op Servicepaspoort kost u €23,- per jaar. Met dit lidmaatschap krijgt u naast een betrouwbare partner die met u meedenkt op woon en zorggebied, ook een hoop korting op diensten en producten. Bijna alle 150 leveranciers waar Servicepaspoort mee samenwerkt geven u korting. Door dit voordeel verdient u de lidmaatschapskosten al snel terug. U kunt dit zien in de rekenvoorbeelden van drie van onze leden hieronder.

Mevrouw de Vries

Mevrouw de Vries is al jaren lid van Servicepaspoort. Zij verzekert zich ook al jaren bij Zilveren Kruis. Daar heeft zij een zorgverzekering lopen met de collectieve korting van Servicepaspoort. Daarnaast beweegt zij wekelijks met veel plezier mee in haar plaatselijke groep voor Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO). Wat lever het lidmaatschap van Mevrouw de Vries haar op?

 • 10% korting (per maand) op de aanvullende zorgverzekering – €41,76 voordeel per jaar
 • 21% ledenkorting (per maand) op MBvO lessen – €49,20 voordeel per jaar
  ———–
 • Totaal voordeel € 90,96 per jaar**rekenvoorbeeld 2023

Mevrouw Groen

Mevrouw Groen heeft behalve voor haarzelf ook een lidmaatschap voor haar uitwonende dochter Maria afgesloten. Maria studeert en heeft een bijbaan, hierdoor komt zij niet altijd toe aan koken voor zichzelf. Daarom verwent mevrouw haar dochter door wekelijks een biologische maaltijden box te laten bezorgen. Deze box ondersteunt Maria bij een gezonde levensstijl. Maria doet één keer per week aan yoga. Wat levert het lidmaatschap van Maria haar op?

 • €10,- korting op een maaltijd box (3 maaltijden) naar keuze – €10,- voordeel op de eerste box
 • 10% korting (per maand) op yogalessen – €55,80 voordeel per jaar
  ———–
 • Totaal voordeel €65,80 per jaar*

*rekenvoorbeeld 2023

Henk en Annemiek Willemsen
Echtpaar Willemsen wil graag zo lang en veilig mogelijk thuis blijven wonen. Hierdoor hebben zij gekozen voor optimale veiligheid via het pakket Alarm Comfort, dit is een combinatie van Alarm Start en Alarm Plus. Onderhoudsservice van het alarmapparaat is bij dit pakket inbegrepen. Omdat Henk en Annemiek zich bewust zijn van hun leefstijl laten zij één keer per jaar een health check doen om gezondheidsrisco’s te verkleinen. Daarnaast vinden zij het fijn als er iemand mee kan kijken naar hun woonwensen en –behoeften. Waarbij er geadviseerd en geholpen wordt bij het vinden van oplossingen en het kennis maken met diverse hulpmiddelen. Wat levert het lidmaatschap van echtpaar Willemsen hen op?

 • Jaarlijkse ThuisScan ter waarde van €60.50
 • Jaarlijkse Healthcheck ter waarde van €35,75
 • Onderhoud bij storingen ter waarde van €65,80 per storing
 • 50% korting op een tweede abonnement alarmopvolging voor partner of huisgenoot – €106,80 voordeel per jaar
  ———–

Voor alle aanvullende particulieren diensten aan huis van Nobilis ontvangt u 10% korting op de maandelijkse factuur!

Gratis bijeenkomsten
Als lid van Servicepaspoort kunt u naast grote voordelen ook rekenen op gratis jaarlijkse extra’s. Denk bijvoorbeeld aan de Leef & Beweegbeurs (1x per 3 jaar) en onze themabijeenkomsten.

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u Servicepaspoort beter leren kennen? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.