Servicepaspoort { een zorg minder }

Geniet bij Servicepaspoort van ledenkorting

Gemak dient de mens. Dat geldt voor ons allemaal en dat beseffen we bij Servicepaspoort maar al te goed. Als lid van Servicepaspoort wordt uw leven een stuk gemakkelijker. Met het lidmaatschap kunt u gebruiken maken van onze services, producten en leveranciers die gespecialiseerd zijn in comfort, gemak, zorg en hulp.

Servicepaspoort denkt daarbij ook aan uw portemonnee. Want ook wij snappen dat u graag geld overhoudt voor de leuke dingen in het leven. Daarom geniet u bij Servicepaspoort op onze diensten, producten en leveranciers van ledenkorting. Die kan gelden voor bijvoorbeeld de stomerij, voor reparaties, voor de opticien of op verzekeringen.

Als lid van Servicepaspoort slaat u een dubbelslag. U kunt via ons gebruik maken van vele mogelijkheden én u profiteert van ledenkorting. Wilt u meer weten? Bel of mail gerust contact.

Met onze ledenkorting houdt u geld over

Iedereen wil zo plezierig mogelijk leven, wonen en actief zijn. Servicepaspoort biedt u een groot scala aan diensten en producten van betrouwbare leveranciers. Denk bijvoorbeeld aan kleine of grote kluswerkzaamheden aan uw huis, zoals verbouwingen en renovaties of het weghalen van drempels.

Wij werken samen met diverse klus- en timmerbedrijven om u een passend aanbod te kunnen doen. Daarvoor betaalt u als lid van Servicepaspoort niet het volle bedrag. U ontvangt namelijk een ledenkorting tot 15 procent op het uurtarief. U krijgt ook korting bij de meer dan 150 bij Servicepaspoort andere aangesloten leveranciers.

Ledenkorting op sporten

Servicepaspoort draagt bij aan het behouden van uw vitaliteit en het versterken van uw conditie. We hebben in het assortiment verschillende cursussen op het gebied van bewegen en gezondheid. Van yogalessen tot squashen. Van krachttraining tot nordic walking. Van vechtsport tot spinning.

Voor talloze sportmogelijkheden zoals fitness betaalt u vaak minder dan het normale tarief. Ook voor haptonomie, bewegen voor 50+, conditietraining voor vrouwen, massages, een echoscopie of een hotelovernachting kunt u bij Servicepaspoort terecht. Ook hier kunt u profiteren van ledenkorting.

Ledenkorting: op de Thuiszorgwinkel

Op vertoon van uw pas krijgt u bij de Thuiszorgwinkel van Zorgbalans 10% ledenkorting. Leden van Servicepaspoort kunnen bovendien gratis gebruik maken van een beperkt aantal loophulpmiddelen* ( zie onze algemene voorwaarden).

De Thuiszorgwinkel staat u graag bij met advies. Daar blijft het niet bij. De Thuiszorgwinkel heeft voor leden van Servicepaspoort ook artikelen voor de aanstaande of jonge moeder, voor baby’s en kleuters en comfort- en sportartikelen. Zoals hometrainers, sta-op stoelen, bloeddrukmeters en babyfoons.

Ledenkorting: in onze webshop

In onze Servicepaspoort webshop hebben we de mooiste producten en leukste uitjes voor u verzameld. Mét een speciale ledenkorting. Wat dacht u van een dierentuin, of van een reiskoffer volledig naar uw smaak? Bent u de inlog kwijt, neem dan contact met ons op.

sportieve senior man

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u Servicepaspoort beter leren kennen? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.