Servicepaspoort { een zorg minder }

Geniet bij Servicepaspoort van ledenkorting

Gemak dient de mens. Dat geldt voor ons allemaal en dat beseffen we bij Servicepaspoort maar al te goed. Als lid van Servicepaspoort wordt uw leven een stuk gemakkelijker. Met het lidmaatschap kunt u gebruiken maken van onze services, producten en leveranciers die gespecialiseerd zijn in comfort, gemak, zorg en hulp.

Servicepaspoort denkt daarbij ook aan uw portemonnee. Want ook wij snappen dat u graag geld overhoudt voor de leuke dingen in het leven. Daarom geniet u bij Servicepaspoort op onze diensten, producten en leveranciers van ledenkorting. Die kan gelden voor bijvoorbeeld de stomerij, voor reparaties, voor de opticien of op verzekeringen.

Als lid van Servicepaspoort slaat u een dubbelslag. U kunt via ons gebruik maken van vele mogelijkheden én u profiteert van ledenkorting. Wilt u meer weten? Bel of mail gerust contact.

Met onze ledenkorting houdt u geld over

Iedereen wil zo plezierig mogelijk leven, wonen en actief zijn. Servicepaspoort biedt u een groot scala aan diensten en producten van betrouwbare leveranciers. Denk bijvoorbeeld aan kleine of grote kluswerkzaamheden aan uw huis, zoals verbouwingen en renovaties of het weghalen van drempels.

Wij werken samen met diverse klus- en timmerbedrijven om u een passend aanbod te kunnen doen. Daarvoor betaalt u als lid van Servicepaspoort niet het volle bedrag. U ontvangt namelijk een ledenkorting tot 15 procent op het uurtarief. U krijgt ook korting bij de meer dan 150 bij Servicepaspoort andere aangesloten leveranciers.

Ledenkorting op sporten

Servicepaspoort draagt bij aan het behouden van uw vitaliteit en het versterken van uw conditie. We hebben in het assortiment verschillende cursussen op het gebied van bewegen en gezondheid. Van yogalessen tot squashen. Van krachttraining tot nordic walking. Van vechtsport tot spinning.

Voor talloze sportmogelijkheden zoals fitness betaalt u vaak minder dan het normale tarief. Ook voor haptonomie, bewegen voor 50+, conditietraining voor vrouwen, massages, een echoscopie of een hotelovernachting kunt u bij Servicepaspoort terecht. Ook hier kunt u profiteren van ledenkorting.

Ledenkorting: op de Thuiszorgwinkel

Op vertoon van uw pas krijgt u bij de Thuiszorgwinkel van Zorgbalans 10% ledenkorting. Leden van Servicepaspoort kunnen bovendien gratis gebruik maken van een beperkt aantal loophulpmiddelen* ( zie onze algemene voorwaarden).

De Thuiszorgwinkel staat u graag bij met advies. Daar blijft het niet bij. De Thuiszorgwinkel heeft voor leden van Servicepaspoort ook artikelen voor de aanstaande of jonge moeder, voor baby’s en kleuters en comfort- en sportartikelen. Zoals hometrainers, sta-op stoelen, bloeddrukmeters en babyfoons.

sportieve senior man

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.