Servicepaspoort { een zorg minder }

.

Professionele alarmopvolging

Met een alarm in uw woning, kunt u altijd alarm slaan bij een noodgeval. Maar wat als u in uw omgeving niemand heeft die in nabijheid woont en direct voor u klaar kunnen staan? In dat geval biedt de Professionele Alarmopvolging van Servicepaspoort uitkomst.

Professionele zorgmedewerkers

Ons alarm opvolgingsteam staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Slaat u alarm, dan regelen zij dat er binnen 30 minuten professionele zorgmedewerkers bij u aanwezig zijn. Wel zo fijn als u gevallen bent of het opeens benauwd heeft. Tevens wordt de door u opgegeven contactpersoon geïnformeerd in geval van calamiteiten.

Voorwaarden

* U kunt van de Professionele Alarmopvolging gebruikmaken als u lid bent van het Servicepaspoort.

* U beschikt over een persoonsalarmering dat is aangesloten op de meldkamer van Eurocross Assistance.

* U beschikt zelf over een passende toegangsoplossing, denk aan een sleutelkluis. Deze kluis maakt het mogelijk dat wij 24 uur per dag, op de momenten dat u bijvoorbeeld door een val, zelf niet in staat bent om open te doen, uw woning kunnen betreden. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden, leveranciers en kosten.

Kosten

U betaalt eenmalig een bedrag van € 40 voor de intake. Indien u ook een alarmapparaat van Servicepaspoort heeft vervallen deze eenmalige  kosten. Het abonnementsgeld voor Professionele Alarmopvolging bedraagt € 15,50 per maand*.

* De zorg die mogelijk door ons na een oproep geleverd dient te worden kan op de volgende 2 wijzen met u verrekend worden. Als u thuiszorg krijgt van Zorgbalans en de geleverde zorg is passend, dan kan deze op uw indicatie geboekt worden. Indien u geen thuiszorg geleverd krijgt vanuit Zorgbalans, brengen wij € 40 per medewerker, per half uur in rekening. In de nachtelijke uren komen er twee medewerkers.

Aanmelding en meer informatie

Heeft u nog vragen? Wilt u uzelf -of een naaste- aanmelden? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon. Mail naar info@servicepaspoort.nl. Of bel ons van maandag tot en met vrijdag via 023 – 8918 440.

Lees ook

Tariefwijzigingen voorbehouden 01/2018

alarmopvolging ouderen

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.