Servicepaspoort { een zorg minder }

.

Professionele alarmopvolging

Met een alarm in uw woning, kunt u altijd alarm slaan bij een noodgeval. Maar wat als u in uw omgeving niemand heeft die in nabijheid woont en direct voor u klaar kunnen staan? In dat geval biedt de Professionele Alarmopvolging van Servicepaspoort uitkomst.

Professionele zorgmedewerkers

Ons team alarmopvolging staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Slaat u alarm, dan regelen zij dat er binnen 30 minuten professionele zorgmedewerkers bij u aanwezig zijn. Wel zo fijn als u gevallen bent of het opeens benauwd krijgt. Tevens wordt de door u opgegeven contactpersoon geïnformeerd in geval van calamiteiten.

Voorwaarden

* U kunt van de Professionele Alarmopvolging gebruikmaken als u lid bent van het Servicepaspoort.

* U beschikt over een personenalarmering dat is aangesloten op de meldkamer van Eurocross Assistance.

* U beschikt zelf over een passende toegangsoplossing, denk aan een sleutelkluis. Deze kluis maakt het mogelijk dat wij 24 uur per dag, op de momenten dat u bijvoorbeeld door een val, zelf niet in staat bent om open te doen, uw woning kunnen betreden. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden, leveranciers en kosten.

Kosten

Een abonnement op professionele alarmopvolging kost €16,75 per maand.

Voor de daadwerkelijke alarmoproepen brengen wij €41,50 per medewerker, per half uur in rekening. In de nachtelijke uren komen er twee medewerkers. Als u thuiszorg krijgt van Zorgbalans en de geleverde zorg is passend, dan kan deze op uw indicatie worden geboekt.

Aanmelding en meer informatie

Heeft u nog vragen? Wilt u uzelf -of een naaste- aanmelden? Neem dan contact met ons op via mail of telefoon. Mail naar info@servicepaspoort.nl. Of bel ons van maandag tot en met vrijdag via 023 – 8918 440.

Lees ook

Tariefwijzigingen voorbehouden 01/2022

cover-alarmering 2022

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u Servicepaspoort beter leren kennen? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.