Servicepaspoort { een zorg minder }

.

Professionele alarmopvolging

Met een alarm in uw woning, kunt u altijd alarm slaan bij een noodgeval. Maar wat als u in uw omgeving niemand heeft die in nabijheid woont en direct voor u klaar kunnen staan? In dat geval biedt de Professionele Alarmopvolging van Servicepaspoort uitkomst.

Professionele zorgmedewerkers

Ons alarm opvolgingsteam staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Slaat u alarm, dan regelen zij dat er binnen 30 minuten professionele zorgmedewerkers bij u aanwezig zijn. Wel zo fijn als u gevallen bent of het opeens benauwd heeft.

U kunt alarmopvolging aanvragen als u over een alarmapparaat beschikt. Deze kunt u bij Servicepaspoort aanvragen. Of misschien heeft u al een apparaat via uw verzekeraar of verhuurder. Zolang de apparatuur aangesloten is op een meldkamer waar wij mee samenwerken, en een vaste voorziening betreft, kunt u Professionele Alarmopvolging van Servicepaspoort krijgen.

U kunt daarnaast  contactpersoon (en) opgeven, die u in geval van een calamiteit door ons wilt laten informeren.

Sleutelkluis: snel en efficiënt

Om snel en efficiënt te kunnen handelen, maakt het team Professionele Alarmopvolging gebruik van een sleutelkluis. Deze kluis wordt bij u aan de deur of buitenmuur bevestigd. In de sleutelkluis bevindt zich de sleutel van de voordeur. Onze hulpverleners kunnen met een moedersleutel de sleutelkluis openen en met de voordeursleutel de woning betreden om de gewenste hulp aan u te verlenen. Dit is belangrijk, omdat u in geval van nood vaak niet zelf de deur kunt openen voor de zorgmedewerker.

Voordelen van onze sleutelkluis

  • Uw huissleutel hangt direct bij uw huis in een beveiligde kluis. Hierdoor kunnen de dichtstbijzijnde professionals snel en adequaat hulp bieden.
  • Een sleutelkluis is snel geplaatst, dit gaat soms nog sneller dan het bijbestellen van extra huissleutels.
  • U heeft zicht op uw eigen sleutel.
  • Indien u (nu of in de toekomst) thuiszorg van Zorgbalans krijgt, kan het thuiszorgteam zonodig indien u zelf niet open kunt doen, ook gebruik maken van deze sleutel/sleutelkluis.

Veiligheid van de sleutelkluis

Wij maken gebruik van Clavisio, een zwaar inbraakwerende sleutelkluis met de hoogste kwalificaties van de onafhankelijk Stichting Keurmerk Gevelbouw (SKG). Onze medewerkers krijgen toegang tot uw sleutelkluis middels een unieke sleutel die niet na te maken is.

Kosten

U betaalt eenmalig een bedrag van € 47,50 voor het aansluiten van de sleutelkluis. Het abonnementsgeld voor Professionele Alarmopvolging bedraagt € 15,50 per maand*.

* Krijgt u geen thuiszorg (van Zorgbalans), dan brengen wij € 40 per half uur, per medewerker in rekening. ’s Nachts komen er altijd 2 medewerkers.

Voorwaarden

U kunt van de Professionele Alarmopvolging gebruikmaken, als u:

  • Lid bent van het Servicepaspoort.
  • Persoonsalarmering heeft (een alarmknop) dat is aangesloten bij een van de meldkamers waar wij mee samenwerken.
  • Eén sleutel inlevert van elke deur die wij moeten kunnen openen.
professionele alarmopvolging haarlem ijmuiden

Meer informatie

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u lid worden van Servicepaspoort? Bel ons dan op werkdagen via 023 – 8 918 440 of mail naar info@servicepaspoort.nl.

Lees ook

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.