Servicepaspoort { een zorg minder }

.

Meer Bewegen voor Ouderen

Blijven bewegen, samen lukt het vanzelf

U wilt regelmatig bewegen om fit te blijven. Servicepaspoort biedt volop mogelijkheden om aan die wens te voldoen. Dankzij de groepslessen doet u ook nog leuke nieuwe contacten op. Meer bewegen voor ouderen (MBvO) bestaat uit een aantal bewegingsactiviteiten, aangepast aan de mogelijkheden en wensen van 60-plussers.

Gymnastiek

Tijdens de gymnastieklessen worden allerlei oefeningen gedaan om de beweeglijkheid en vaardigheid te trainen en de coördinatie te verbeteren. Er wordt gebruik gemaakt van oefenmaterialen en muziek.

Seniorenfit

De les is speciaal voor senioren waarbij onder deskundige leiding de conditie op peil wordt gebracht en gehouden. De les begint met een warming-up op muziek, hierna volgen spierversterkende oefeningen, buik- en speciale rugspieroefeningen, houding verbetering en coördinatie oefeningen. Aan het einde van de les is er cooling-down. U voelt zich hierna weer helemaal fit!  

DansFit

Lekker bewegen op swingende muziek, dat is Dansfit. Danscombinaties maar zonder ingewikkelde technische oefeningen. Al doende leert men de passen. Dansfit is goed voor de conditie, coördinatie en het evenwicht. 

Volksdansen/Internationale Dans (in Zandvoort)

Dansen is een heerlijke ontspanning. En echt moeilijk is het niet. Er worden zowel oude als moderne dansen uit alle landen van de wereld geleerd. Er is dus veel variatie aan danspassen, maar ook aan muziek. Iedere dans brengt zijn eigen sfeer mee.

Hoe en Waar

Alle activiteiten worden geleid door bevoegde MBvO-docenten, vinden éénmaal per week plaats en duren gemiddeld één à anderhalf uur, inclusief koffie/thee drinken. Na afloop is er gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie of thee te drinken. Consumpties zijn voor rekening van deelnemers.

Kosten

De deelnemersbijdrage is gebaseerd op 38 lessen per kalenderjaar. Het jaarbedrag wordt in 12 maandelijkse termijnen betaald. Leden van Servicepaspoort krijgen een korting die kan oplopen tot wel €60,-.

Lidmaatschap Servicepaspoort

In 2023 kost het Servicepaspoort €23,- per huishouden per kalenderjaar.
Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u bellen naar het Servicepaspoort, 023 891 84 40. E-mailen kan ook: info@servicepaspoort.nl. 

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u Servicepaspoort beter leren kennen? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.