Servicepaspoort { een zorg minder }

.

Meer Bewegen voor Ouderen

Blijven bewegen, samen lukt het vanzelf

U wilt regelmatig bewegen om fit te blijven. Servicepaspoort biedt volop mogelijkheden om aan die wens te voldoen. Dankzij de groepslessen doet u ook nog leuke nieuwe contacten op. Meer bewegen voor ouderen (MBvO) bestaat uit een aantal bewegingsactiviteiten, aangepast aan de mogelijkheden en wensen van 60-plussers.

Gymnastiek

Tijdens de gymnastieklessen worden allerlei oefeningen gedaan om de beweeglijkheid en vaardigheid te trainen en de coördinatie te verbeteren. Er wordt gebruik gemaakt van oefenmaterialen en muziek.

Ontspannen Bewegen

Tijdens deze lessen leert u beter met uw energie om te gaan in allerlei situaties, zodat u daarna wellicht beter kunt slapen, minder last heeft van pijn of probleemsituaties aankunt. Er wordt gewerkt vanuit de achtergronden van Haptonomie, Eutonie, Tai Chi en Alexandertechniek.

Bewegen-Buiten

Bij de activiteit Bewegen Buiten geniet u van de sfeer van elk jaargetijde en ondertussen verbetert u uw conditie. Tijdens het trimmen of stevig doorwandelen worden ook bewegingsopdrachten en bewegingsoefeningen gedaan.

Conditietraining (alleen Zandvoort)

Het doel van deze training is uw conditie te verbeteren. Er is een warming-up, een cardiogedeelte (voor versterking van de hart- en bloedvaten) en er worden oefeningen gedaan om de spieren te verstevigen en spierpijn te voorkomen. Aan het eind van de les is er een cooling down.

Volksdansen/Internationale Dans (in Zandvoort)

Dansen is een heerlijke ontspanning. En echt moeilijk is het niet. Er worden zowel oude als moderne dansen uit alle landen van de wereld geleerd. Er is dus veel variatie aan danspassen, maar ook aan muziek. Iedere dans brengt zijn eigen sfeer mee.

Hoe en Waar

Alle activiteiten worden geleid door bevoegde MBvO-docenten, vinden éénmaal per week plaats en duren gemiddeld één à anderhalf uur, inclusief koffie/thee drinken. Na afloop is er gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie of thee te drinken. Consumpties zijn voor rekening van deelnemers.

Kosten

De deelnemersbijdrage is gebaseerd op 38 lessen per kalenderjaar. Het jaarbedrag wordt in 10 maandelijkse termijnen betaald. Leden van Servicepaspoort krijgen € 25 korting.

Lidmaatschap Servicepaspoort

In 2020 kost het Servicepaspoort € 20 op jaarbasis.
Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u bellen naar het Servicepaspoort, 023 891 84 40. E-mailen kan ook: info@servicepaspoort.nl.         

Lees ook

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.