Servicepaspoort { een zorg minder }

Een veilig gevoel dankzij personenalarmering

Personenalarmering is het perfecte hulpmiddel voor iedereen die zo lang mogelijk zelfstandig thuis wil blijven wonen. Een alarmapparaat helpt u een veilig gevoel te behouden in uw eigen vertrouwde omgeving. Is er opeens een situatie waarin direct hulp nodig is, dan maakt u met één druk op de knop contact. Uw eigen contactpersoon of een professionele zorgmedewerker wordt dan ingeschakeld.

Servicepaspoort is een bekende aanbieder van personenalarmering omdat wij beschikken over eigen alarmapparaten. Hierdoor bent u onafhankelijker van de gemeente en uw zorgverzekeraar. Bent u benieuwd naar de vergoedingen voor persoonsalarmering van uw eigen zorgverzekeraar, dan kunt u dat bij hen navragen. Als lid van Servicepaspoort krijgt u sowieso korting op onze eigen personenalarmering.

Met personenalarmering staat altijd iemand voor u klaar

Bij persoonsalarmering draagt u een zender (medaillon) om uw hals of om uw pols. Mocht er iets met u gebeuren, dan drukt u op de knop om hulp te vragen. Dat kan hulp zijn van uw eigen contactpersonen of professionele hulp van bijvoorbeeld een verpleegkundige. Met personenalarmering is er 24 uur per dag, zeven dagen per week iemand voor u klaar. Wel zo geruststellend.

Onze medewerkers komen de personenalarmering bij u thuis installeren en lichten de werking ervan toe. Hierdoor weet u daarna precies hoe alles werkt en kunt u met een veilig gevoel verder. Heeft u later nog vragen over de persoonsalarmering, dan kunt u ons altijd nog even bellen tijdens kantooruren.

Met de personenalarmering van Servicepaspoort gaat u met een veilig gevoel door het leven. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uitbreiding van persoonsalarmering

Heeft u geen contactpersonen in de buurt, dan kunt u het alarmapparaat uitbreiden met een abonnement op Professionele Alarmopvolging. Dit is een aanvullende dienst op persoonsalarmering. Een zorgteam staat in dat geval voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Na een druk op de knop krijgt u contact met een alarmcentrale die u een aantal vragen stelt. Zij sturen in geval van nood direct een professionele zorgverlener naar u toe, of als dat nodig is een ambulance. Ook uw kinderen, partner of andere contactpersonen worden eventueel op de hoogte gesteld. Meer informatie over Professionele Alarmopvolging als uitbreiding van uw persoonsalarmering leest u hier.

Kosten alarmapparaat 2023

  • Met het lidmaatschap van Servicepaspoort betaalt u €21,45 per maand voor de huur van de persoonsalarmering (apparaat).
  • De plaatsingskosten bedragen eenmalig €95,25.

Persoonsalarmering snel geregeld

Persoonsalarmering past bij de filosofie van Servicepaspoort. Wij zijn er voor uw gemak en comfort. Wij helpen u als u dat nodig heeft, ook als dat onverwacht is. Omdat pech iedereen kan overkomen en ook plotseling opkomt, kunt u ons ook bellen voor een spoedplaatsing van persoonsalarmering. Dit kunnen we binnen 24 uur regelen.

Als lid van Servicepaspoort kunt u van persoonsalarmering of professionele opvolging gebruikmaken. Vele mensen, vele wensen en behoeften. Daarom vindt u naast persoonsalarmering ook nog 150 andere producten, diensten en leveranciers in ons aanbod.

cover-alarmering 2022

Bekijk de folder ‘Alarmering’ (PDF).

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u Servicepaspoort beter leren kennen? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.