Servicepaspoort { een zorg minder }

Een veilig gevoel dankzij persoonsalarmering


Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, dan is persoonsalarmering het ideale hulpmiddel voor u. Met één druk op de knop slaat u alarm. Dat geeft een veilig idee, bij gezondheidsproblemen en bij onraad zoals ongewenst bezoek. U heeft in zulke gevallen geen mogelijkheid om uw telefoon te pakken. Met de alarmknop kunt u wel alarm slaan. Ook als u in de tuin staat, want het bereik van de knop is 50 meter.

Servicepaspoort is een bekende aanbieder van personenalarmering omdat wij beschikken over eigen alarmapparaten. Hierdoor bent u onafhankelijker van de gemeente en uw zorgverzekeraar. Bent u benieuwd naar de vergoedingen voor persoonsalarmering van uw eigen zorgverzekeraar, dan kunt u dat bij hen navragen. Als lid van Servicepaspoort krijgt u sowieso korting op onze eigen personenalarmering.

Hoe werkt de apparatuur?

Alarmering werkt door middel van een knop die u bij u draagt en een alarmapparaat dat bij u thuis staat. In uw huis wordt een alarmapparaat, in bruikleen, geïnstalleerd. Daarvoor is een werkende vaste telefoonlijn of internetmodem nodig.
De alarmknop draagt u als een halsmedaillon of een polsbandje. In geval van nood maakt u via de knop contact met de Alarmcentrale.

Alarm geslagen. En nu?

U geeft van te voren drie contactpersonen door die in geval van nood binnen 20 minuten bij u kunnen zijn en het huis binnen kunnen komen. De Alarmcentrale neemt dan bij nood direct contact met hen op. U kunt ook kiezen voor professionele alarmopvolging. In dat geval komen er zorgprofessionals naar u toe als er nood is. Dit kan handig zijn als u geen contactpersonen dicht in de buurt heeft, of als u de voorkeur geeft aan direct medische hulp in geval van nood.

Keuze uit 3 pakketten

U kunt bij Servicepaspoort uit drie pakketten kiezen: Alarm Start, Alarm Plus en Alarm Comfort. Bij het eerste pakket heeft u een alarmapparaat en uw eigen contactpersonen. Bij het Alarm Plus is er een professioneel zorgteam en een extra thuisscan inbegrepen. Alarm Comfort brengt het meest comfort met daarnaast nog een jaarlijkse healthcheck, alarmcheck en korting op andere diensten aan huis. Bekijk alle verschillen in de tabel en in onze uitgebreide folder (pdf).

  • medische indicatie is niet nodig
  • een aanvraag is snel geregeld
  • vergoeding van zorgverzekeraar soms mogelijk

persoonsalarmering tabel 2 750

Persoonsalarmering snel geregeld

We hebben verschillende pakketten omdat iedereen andere behoeftes heeft. De een heeft voldoende aan een alarmknop, de ander wil zekerheid van medische ondersteuning op elk moment van de dag. Uiteindelijk gaat het erom dat u zich veilig voelt. Wilt u dat wij met u meedenken over wat het beste in uw situatie past? Bel ons gerust om te overleggen: 023- 89 18 440.

Ook als u al Alarmering heeft en uw situatie is veranderd, kunnen we met u meekijken of uw pakket nog passend is. Omdat pech iedereen kan overkomen en ook plotseling opkomt, kunt u ons ook bellen voor een spoedplaatsing van persoonsalarmering. Dit kunnen we binnen 24 uur regelen.

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u Servicepaspoort beter leren kennen? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.