Servicepaspoort { een zorg minder }

Een veilig gevoel dankzij persoonsalarmering

Persoonsalarmering is het perfecte hulpmiddel voor iedereen die zo lang mogelijk zelfstandig thuis wil blijven wonen. Een alarmapparaat helpt u een veilig gevoel te behouden in uw eigen vertrouwde omgeving. Is er opeens een situatie waarin direct hulp nodig is, dan maakt u met één druk op de knop contact. Uw eigen contactpersoon of een professionele zorgmedewerker wordt dan ingeschakeld.

Servicepaspoort is een bekende aanbieder van persoonsalarmering via eigen alarmapparaten. Hierdoor bent u onafhankelijker van de gemeente en uw zorgverzekeraar. Bent u benieuwd naar de vergoedingen voor persoonsalarmering van uw eigen zorgverzekeraar, dan kunt u dat bij hen navragen. Als lid van Servicepaspoort krijgt u sowieso korting op onze eigen persoonsalarmering.

Met persoonsalarmering staat altijd iemand voor u klaar

Bij persoonsalarmering draagt u een zender (medaillon) om uw hals of om uw pols. Mocht er iets met u gebeuren, dan drukt u op de knop om hulp te vragen. Dat kan hulp zijn van uw eigen contactpersonen of professionele hulp van bijvoorbeeld een verpleegkundige. Met persoonsalarmering staat 24 uur per dag, zeven dagen per week iemand voor u klaar. Wel zo geruststellend.

Onze medewerkers komen de persoonsalarmering bij u thuis installeren en lichten de werking ervan toe. Hierdoor weet u daarna precies hoe alles werkt en kunt u met een veilig gevoel verder. Heeft u later nog vragen over de persoonsalarmering, dan kunt u ons altijd nog even bellen tijdens kantooruren.

Met de persoonsalarmering van Servicepaspoort gaat u met een veilig gevoel door het leven. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uitbreiding van persoonsalarmering

Heeft u geen contactpersonen in de buurt, dan kunt u het alarmapparaat uitbreiden met een abonnement op Professionele Alarmopvolging. Dit is een aanvullende dienst op persoonsalarmering. Een zorgteam staat in dat geval voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Na een druk op de knop krijgt u contact met een alarmcentrale die u een aantal vragen stelt. Zij sturen in geval van nood direct een professionele zorgverlener naar u toe, of als dat nodig is een ambulance. Ook uw kinderen, partner of andere contactpersonen worden eventueel op de hoogte gesteld. Meer informatie over Professionele Alarmopvolging als uitbreiding van uw persoonsalarmering leest u hier.

Persoonsalarmering snel geregeld

Persoonsalarmering past bij de filosofie van Servicepaspoort. Wij zijn er voor uw gemak en comfort. Wij helpen u als u dat nodig heeft, ook als dat onverwacht is. Omdat pech iedereen kan overkomen en ook plotseling opkomt, kunt u ons ook bellen voor een spoedplaatsing van persoonsalarmering. Dit kunnen we binnen 24 uur regelen.

Als lid van Servicepaspoort kunt u van persoonsalarmering of professionele opvolging gebruikmaken. Vele mensen, vele wensen en behoeften. Daarom vindt u naast persoonsalarmering ook nog 150 andere producten, diensten en leveranciers in ons aanbod.

persoonsalarmering - cover

Bekijk de folder ‘Persoonsalarmering’ (PDF).

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.