Servicepaspoort { een zorg minder }

Servicepaspoort is onderdeel van Zorgbalans

Zorgbalans - algemeen

Servicepaspoort is de ledenservice van Zorgbalans. Via Servicepaspoort kunt u verschillende producten en diensten krijgen. Gemak en zorg die vaak heel gewoon is, maar niet vergoedt wordt vanuit de AWBZ of WMO. Denk aan personenalarmering en professionele alarmopvolging, preventie programma’s en cursussen. Met Servicepaspoort wil Zorgbalans mensen de mogelijkheid geven om naast de ‘normale zorg’ hun leven zo zelfstandig mogelijk te blijven leven. U kunt het lidmaatschap dus zien als een aanvulling op de reguliere zorg. Tegelijkertijd staat het lidmaatschap ook open voor jongere en gezonde mensen die graag met korting gebruik maken van bijvoorbeeld de kapper, tuinman of een cursus yoga in de eigen regio.

Over Zorgbalans

Zorgbalans is een grote ouderenzorgorganisatie in de regio Kennemerland en Zuid-Holland Noord. Zij ondersteunen mensen met een zorgbehoefte om zo lang mogelijk op een eigen wijze vorm en inhoud te geven aan hun leven. Met 2700 professionele medewerkers en 900 vrijwilligers bieden zij tijdelijke en langdurige verzorging, verpleging, huishoudelijke ondersteuning, behandeling, revalidatie en begeleiding bij dementie. Dat doen ze bij mensen thuis, in hun ontmoetingscentra en woonzorglocaties. Van Castricum, Heemskerk, IJmuiden, Haarlem, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort tot in Hillegom.

Waar staat Zorgbalans voor?

Bij Zorgbalans staan de vragen, wensen en mogelijkheden van hun cliënten centraal. Deze clienten zijn veelal ouderen en chronisch zieken. Daarnaast is er specifieke zorg voor gezinnen, partners en mantelzorgers. Zorgbalans
organiseert de zorg en ondersteuning zoveel mogelijk in de buurt en vanuit een klein team. Samen met de partner, familie, mantelzorgers en vrijwilligers zoeken ze naar de beste zorg  en ondersteuning in iedere situatie.

Meer informatie

Meer informatie over de zorgdiensten en over de organisatie vindt u op de website van Zorgbalans. U kunt ook bellen of mailen voor persoonlijk contact met de medewerkers van Zorgbalans.

 

 

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.