Servicepaspoort { een zorg minder }

Servicepaspoort, voor jong en oud

Servicepaspoort is er voor jong en oud. Iedereen maakt immers graag eigen keuzes. Daarbij wordt er steeds meer van u verwacht dat u uw zaken zelf regelt. Als lid van Servicepaspoort ziet uw toekomst er een stuk onbezorgder uit. Want wij maken het leven voor u graag gemakkelijk en comfortabel.

Servicepaspoort levert diensten en producten op de gebieden Vakmensen (aan huis), Comfort & Gemak en Actief & Gezondheid. U vindt bij ons een compleet aanbod. Van kappers tot fitness, van een stomerij tot een pruikenservice. Bij de meeste services heeft u als lid recht op korting.

Zo wordt uw leven niet alleen gemakkelijker, maar ook prettiger. Heeft u hierin interesse? Neem dan contact op met Servicepaspoort of schrijf u direct in.

Voor iedereen die op zoek is naar gemak & comfort

Heeft u geen zin of bent u niet in staat om zelf te tuinieren of de dakgoot te reinigen? Neem dan contact op met Servicepaspoort. Wilt u lekker sporten in de buitenlucht? Met Servicepaspoort gaat dat lukken. Wij zijn er voor iedereen die thuis of daarbuiten gemak, comfort, hulp, zorg of beweging kan gebruiken.

In een tijd waarin we graag zelf de regie hebben en invulling willen geven aan ons eigen leven is extra hulp altijd welkom. De mensen en leveranciers die voor u klaar staan, zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. Zij kunnen u bijstaan waar dat nodig is. Met Servicepaspoort kijkt u met vertrouwen naar de toekomst.

Met Servicepaspoort bent u goedkoper uit

Servicepaspoort staat u niet alleen bij met raad en daad maar denkt ook aan uw bankrekening. Dat begint al bij de betaling van het lidmaatschap. U betaalt in 2020 € 20,00 om lid te worden van de ledenservice van Servicepaspoort. Zowel u als de andere leden van uw huishouden kunnen gebruik maken van het voordeel van Servicepaspoort.

Het blijft niet bij dit voordeel. Op vele gebieden kunt u als lid van Servicepaspoort profiteren van een lager tarief. Zo ontvangt u korting bij ruim 150 bedrijven die bij ons zijn aangesloten. Daarnaast zorgt Servicepaspoort ervoor dat er voor haar leden gratis informatiebijeenkomsten aangeboden worden. Zo houdt u geld over voor andere zaken.

slider-hp-2
actie

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.