Servicepaspoort { een zorg minder }

Servicepaspoort, voor jong en oud

Servicepaspoort is er voor jong en oud. Iedereen maakt immers graag eigen keuzes. Daarbij wordt er steeds meer van u verwacht dat u uw zaken zelf regelt. Als lid van Servicepaspoort ziet uw toekomst er een stuk onbezorgder uit. Want wij maken het leven voor u graag gemakkelijk en comfortabel.

Servicepaspoort levert diensten en producten op de gebieden Vakmensen (aan huis), Comfort & Gemak en Actief & Gezondheid. U vindt bij ons een compleet aanbod. Van kappers tot fitness, van een stomerij tot een pruikenservice. Bij de meeste services heeft u als lid recht op korting.

Zo wordt uw leven niet alleen gemakkelijker, maar ook prettiger. Heeft u hierin interesse? Neem dan contact op met Servicepaspoort of schrijf u direct in.

Voor iedereen die op zoek is naar gemak & comfort

Heeft u geen zin of bent u niet in staat om zelf te tuinieren of de dakgoot te reinigen? Neem dan contact op met Servicepaspoort. Wilt u lekker sporten in de buitenlucht? Met Servicepaspoort gaat dat lukken. Wij zijn er voor iedereen die thuis of daarbuiten gemak, comfort, hulp, zorg of beweging kan gebruiken.

In een tijd waarin we graag zelf de regie hebben en invulling willen geven aan ons eigen leven is extra hulp altijd welkom. De mensen en leveranciers die voor u klaar staan, zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. Zij kunnen u bijstaan waar dat nodig is. Met Servicepaspoort kijkt u met vertrouwen naar de toekomst.

Met Servicepaspoort bent u goedkoper uit

Servicepaspoort staat u niet alleen bij met raad en daad maar denkt ook aan uw bankrekening. Dat begint al bij de betaling van het lidmaatschap. U betaalt in 2020 € 20,00 om lid te worden van de ledenservice van Servicepaspoort. Zowel u als de andere leden van uw huishouden kunnen gebruik maken van het voordeel van Servicepaspoort.

Het blijft niet bij dit voordeel. Op vele gebieden kunt u als lid van Servicepaspoort profiteren van een lager tarief. Zo ontvangt u korting bij ruim 150 bedrijven die bij ons zijn aangesloten. Daarnaast zorgt Servicepaspoort ervoor dat er voor haar leden gratis informatiebijeenkomsten aangeboden worden. Zo houdt u geld over voor andere zaken.

slider-hp-2
actie

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.