Servicepaspoort { een zorg minder }

Hoe werkt de voordeelpas van Servicepaspoort?

ledenpas voorkant 2
ledenpas beeld-2

Door lid te worden van Servicepaspoort ontvangt u een voordeelpas. Hiermee heeft u recht op vele kortingen op onze diensten, producten en leveranciers. Bijvoorbeeld in de Thuiszorgwinkel of bij een aantal collectieve (zorg)verzekeraars. Op vertoon van uw pas of door het doorgeven van uw lidmaatschapsnummer wordt de korting met u verrekend.

U herkent de bij ons aangesloten winkels ook aan de sticker van Servicepaspoort bij de entree van de winkel of als vermelding op dienstauto’s. Dan weet u dat u ook hier of bij de leverancier uw pas kunt gebruiken. Zorg er daarom voor dat uw voordeelpas altijd in uw portemonnee zit. Dan heeft u hem altijd bij de hand voor als het nodig is. Met de voordeelpas haalt u alles uit het lidmaatschap van Servicepaspoort. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om lid te worden.

De voordeelpas, korting op de kapper en meer

Bij Servicepaspoort is het aanbod onderverdeeld in drie categorieën: Vakmensen (aan huis), Comfort & Gemak en Actief & Gezondheid. Alle diensten staan in het teken van uw welbevinden. Servicepaspoort ziet graag dat u kunt genieten van een stukje ‘welverdiende luxe’ en comfort, extra tijd voor uzelf en activiteiten die uw gezondheid bevorderen.

In alle drie de categorieën vindt u diverse aangeboden producten en diensten met kortingen. Zoals sportactiviteiten met ledenkorting, een lager uurtarief voor renovaties en verbouwingen of korting op de verhuisservice. U ziet het zelf, u heeft alleen maar pluspunten met de voordeelpas.

De voordeelpas, voor wie?

De ledenservice van Servicepaspoort is er voor iedereen die op zoek is naar gemak, comfort, hulp of zorg. Voor jong en oud. Woont u bijvoorbeeld alleen en heeft u behoefte aan veiligheid? Heeft u moeite om voor uzelf te koken? Wilt u de regie zoveel mogelijk in eigen hand houden? Dan regelt u dat via de ledenservice van Servicepaspoort.

Nu de tendens is dat ook mensen met behoefte aan ondersteuning en zorg langer thuis kunnen blijven wonen, kan extra hulp en ondersteuning gewenst zijn. Door lid te worden van Servicepaspoort kunt u daar op rekenen en met de bijbehorende voordeelpas kunt u ook nog eens geld besparen.

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.