Servicepaspoort { een zorg minder }

Met Servicepaspoort kunt u geld besparen

U geniet volop van het leven. Toch kan het gebeuren dat u wegens ziekte of een beperking (tijdelijk) behoefte heeft aan hulp om uw leven te vergemakkelijken. Servicepaspoort biedt u op het gebied van comfort, gemak, zorg en hulp een groot aantal diensten, producten en leveranciers waar u gebruik van kunt maken. Servicepaspoort regelt het voor u!

Als lid van Servicepaspoort kunt u ook nog eens geld besparen. U vindt bij ons talloze services waarop u als lid korting krijgt. Dat niet alleen. Als u zich aanmeldt voor het lidmaatschap betaalt u slechts € 20.

Voelt u er voor om gebruik te maken van Servicepaspoort en wilt u hiermee ook geld besparen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of meld u aan.

Geld besparen op de loodgieter? Dat kan met Servicepaspoort

Het leven is al duur genoeg. Bovendien besteedt u uw geld liever aan leuke dingen. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat u een loodgieter nodig heeft. Als lid van Servicepaspoort wordt voor u een betrouwbare loodgieter geregeld. Dat niet alleen. U ontvangt ook nog eens een korting van 10 procent.

Er zijn meer diensten waarop u geld kunt besparen. Servicepaspoort heeft haar services onderverdeeld in Vakmensen (aan huis), Comfort & Gemak, Actief & Gezondheid. Binnen elke categorie vindt u diensten, producten of cursussen waarop u korting krijgt. Zoals 10 procent korting op de ongediertebestrijding, op de verhuisservice of op fitness.

Geld besparen op het lidmaatschap

Ook op het lidmaatschap van Servicepaspoort kunt u geld besparen. Als u zich aanmeldt voor het lidmaatschap betaalt u slechts € 20. Binnen het huishouden hoeft slechts een persoon lid te worden om allemaal te profiteren van de voordelen.

Maar het draait natuurlijk niet alleen om geld besparen. Servicepaspoort houdt u ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de zorg. Want het kabinet is bezig met grote hervormingen. Die zijn van invloed op iedereen die hier mee te maken heeft en daarover vragen heeft. U kunt hiervoor terecht bij Servicepaspoort.

samen afwassen

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.