Servicepaspoort { een zorg minder }

Alle voordelen van het lidmaatschap


Met het lidmaatschap kunt u gebruiken maken van onze services, producten en leveranciers voor comfort, gemak, zorg en hulp. Het lidmaatschap kost 23,00 euro per jaar per huishouden.

Ledenkorting

Met uw ledenpas krijgt u korting op de diensten, producten en leveranciers. Denk bijvoorbeeld aan de stomerij, reparaties door vakmensen, de opticien, verzekeringen en nog veel meer.

De korting bedraagt in de regel 10%, een enkele keer meer. Ook kunt u profiteren van speciale ledenaanbiedingen.

Actief voor gezondheid

U kunt meedoen met allerlei activiteiten. Bijvoorbeeld sport, bewegen en samen actief blijven. Natuurlijk ook weer met ledenkorting.

Eenvoudig hulp inschakelen

U kunt de hulp inschakelen van onze telefonistes. Voor informatie en om direct iets voor u te laten regelen.

Leuke uitnodigingen

Leden ontmoeten leden. En als lid helpt u mee om een stem te geven aan zorg en welzijn in de buurt. U kunt bijvoorbeeld in een klantenpanel meepraten over nieuwe diensten en oplossingen die het leven prettiger en veiliger maken.

10 procent korting bij de Thuiszorgwinkel

Op vertoon van uw pas krijgt u bij de Thuiszorgwinkel van Zorgbalans 10 procent ledenkorting. Leden van Servicepaspoort kunnen bovendien gratis gebruik maken van een beperkt aantal loophulpmiddelen* (zie onze algemene voorwaarden).

Webshop

In onze Servicepaspoort webshop staan handige producten, mooie accessoires en dagjes uit met korting speciaal voor onze leden. Bent u de inlog kwijt? Vraag deze dan opnieuw bij ons op: info@servicepaspoort of 023 -89 18440.

Magazine

Als lid ontvangt u twee keer per jaar het Servicepaspoort magazine. En tussendoor houden we u met nieuwsbrieven op de hoogte.

Voelt u er voor om gebruik te maken van Servicepaspoort en wilt u hiermee ook geld besparen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of meld u aan.

samen afwassen

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u Servicepaspoort beter leren kennen? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.