Sluit u aan bij onze telefooncirkel

Kent u het principe van de telefooncirkel? De eerste persoon belt in de ochtend de tweede in de cirkel, deze persoon belt weer de volgende, enzovoort. Op deze manier heeft iedereen in de cirkel elke dag een kort gesprekje. Een mooie manier om de dag sociaal te beginnen. Wij merken dat het hier in de regio niet overal lukt om aan te sluiten bij zo’n cirkel. Daarom zijn we erg benieuwd of u interesse heeft in een telefooncirkel georganiseerd door Servicepaspoort. In dat geval beginnen we er graag een samen met u.

Voor wie?
Misschien start u in de ochtend niet zo gemakkelijk op, misschien bent u soms wat eenzaam of geeft het u een veilig gevoel dat u elke dag gebeld wordt. Iedereen heeft een andere reden om mee te doen. Met een telefooncirkel helpen we elkaar. We praten kort met elkaar en weten dat het goed met de ander gaat. Het zal zelden voorkomen, maar neemt iemand niet op, dan kan dat een teken zijn dat er iets niet goed is en kan iemand actie ondernemen.

Meedoen?
Aan meedoen met een cirkel zijn geen kosten verbonden. Alleen de telefoonkosten zijn voor uw eigen rekening. Zou u graag opgenomen worden in onze telefooncirkel? Stuur dan een mailtje naar info@servicepaspoort.nl of bel ons even via 023-89 18440. Wij verzamelen alle namen en telefoonnummers en maken een goede lijst. Zodra we voldoende mensen hebben, geven we u de namen en nummers van de persoon die u zal gaan bellen en van de twee mensen die u daarna zelf belt. Een medewerker van Servicepaspoort zal elke ochtend de cirkel starten en de laatste persoon zal Servicepaspoort bellen. Dan is de cirkel rond.