Stap over naar het Servicepaspoort zorgcollectief

December en januari zijn de maanden waarin u van zorgverzekering kunt wisselen. Dit doet u bijvoorbeeld omdat u zorgbehoefte is veranderd, of omdat u ergens anders een goedkopere prijs kunt krijgen. Word lid van Servicepaspoort voor hoge kortingen op een zorgverzekering van Zilveren Kruis, Ohra en Zorg & Zekerheid.

Bent u al lid of wilt u lid worden? U geniet dan van 5-10 % korting op de basisverzekering en op aanvullende verzekeringen. Deze korting krijgt u via het Servicepaspoort zorgcollectief. U bespaart zo al snel tientallen euro’s per jaar. Daarmee heeft u de kosten van uw lidmaatschap er direct uit. U kunt tot 31 januari overstappen.

Een lidmaatschap houdt meer in dan alleen korting op de zorgverzekering. Wij geven u ook tips en ideeën gericht op veilig en prettig thuis wonen. Via ons vindt u snel vakmensen die kunnen helpen, zorgzame leveranciers en leuke manieren om fit en in balans te blijven. In veel gevallen bent u als lid verzekerd van ledenkorting. Servicepaspoort is niet voor niets al jaren dé ledenorganisatie voor gezondheid, diensten aan huis en zorg bij u in de buurt.

Lees meer over de collectieve zorgkorting en hoe u deze aanvraagt op onze informatiepagina