Servicepaspoort { een zorg minder }

Even helemaal geen zorgen over het huishouden maaltijden, boodschappen en de was

Hotel Thuis

Zelf de boodschappen doen, een was draaien, langs de apotheek of een maaltijd koken. Deze ‘gewone’ dagelijkse dingen kunnen opeens een opgave worden. Bijvoorbeeld als u herstelt van een behandeling, thuis komt na een ziekenhuisopname of wanneer uw mantelzorger op vakantie gaat.

Bij Servicepaspoort vindt u voor die tijdelijke momenten een mooie oplossing: Hotel Thuis. Met Hotel Thuis kunt u thuis leven als in een hotel. Het is de perfecte aanvulling op thuiszorg die u o.a. bij Zorgbalans kunt aanvragen. De belangrijkste zaken worden namelijk voor u geregeld. Onze leveranciers komen naar u toe met een warme maaltijd en bijvoorbeeld de schone was. U hoeft alleen de deur open te doen, wel zo makkelijk.

Dit krijgt u bij Hotel Thuis:

  • Uw maaltijden worden verzorgd. De hele week krijgt u elke middag of avond de warme maaltijd bij u thuis.
  • De boodschappen worden gebracht. U hoeft zelfs geen boodschappenlijstje te maken. Wij zorgen dat u voor de belangrijkste zaken niet misgrijpt: het ontbijt, de lunch, vers fruit, koffie en thee; kortom alle basisboodschappen.
  • U krijgt schone was. We halen uw was thuis op en alles komt schoon, gevouwen en gestreken terug.
  • Ledenkorting en een vast bedrag. De waarde van dit pakket is normaliter € 156,25 per week. Leden van Servicepaspoort en cliënten van Zorgbalans betalen voor dit uitgebreide pakket € 125 per week.

Vandaag aanvragen – morgen starten

Hotel Thuis is een goed doordachte service die voor bijna iedereen voldoet. Daarom kunnen we direct starten, zonder veel vragen vooraf. Dus ook in noodgevallen. Vandaag aangemeld, morgen van start.

Flexibel opzeggen of uitbreiden

Iedereen heeft andere behoeftes. Daarom kunt u het basispakket zo lang (of kort) afnemen als u nodig heeft. Het minimum is één week. Ook kunt u het pakket uitbreiden met een van onze andere diensten. Denk bijvoorbeeld aan een huishoudelijke hulp of persoonsalarmering. Of met thuiszorg van bijvoorbeeld Zorgbalans. Het kan ook zijn dat u na een tijdje meer zelf kunt, maar bijvoorbeeld graag de maaltijdenservice behoudt. Bel ons gerust om uw specifieke wensen te bespreken, er is van alles mogelijk.

Eenvoudig aanvragen

U kunt Hotel Thuis direct hier aanvragen door middel van onderstaand formulier. Voor nog meer informatie leest u onze folder over Hotel Thuis. Als u nog vragen heeft of hulp wilt bij het aanvragen, kunt u ons ook bellen via 023 – 8918 440 of mailen naar info@servicepaspoort.nl.

Hotel Thuis aanvragen

Ja, ik vraag Hotel Thuis aan, een eenmalig weekpakket voor € 125,- (Alleen voor leden van Servicepaspoort en cliënten van Zorgbalans)
  • Uw IBAN rekeningnummer bestaat uit 18 tekens. NL** BANK 0*** **** **
    ** Door ondertekening geeft u toestemming aan: • Servicepaspoort om eenmalig een incasso opdracht naar uw bank te sturen om het bedrag van € 125,- van uw rekening af te schrijven. • Uw bank om eenmalig een incassobedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Servicepaspoort.
  • Heeft u allergieën voor bepaalde voeding, eet u geen vlees of vis? Geef hierboven de belangrijkste bijzonderheden aan.

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.