Servicepaspoort { een zorg minder }

Even helemaal geen zorgen over het huishouden maaltijden, boodschappen en de was

Hotel Thuis

Een week (of langer)  ontzorgd worden in geval van nood of juist bij geplande situaties. Na een ziekenhuisopname of ter overbrugging van een wat zware periode biedt Hotel Thuis een aangename creatieve oplossing.

Bij Hotel Thuis laat u de belangrijkste huishoudelijke zaken door Servicepaspoort regelen: de warme maaltijd aan de deur, boodschappen thuisbezorgd, uw was verschoond en thuis weer afgeleverd. U hoeft alleen de deur open te doen, wel zo makkelijk. Hotel Thuis is een hele week ontzorgd zijn, en langer als dat nodig is. Dit product is opgezet met regionale leveranciers uit de buurt. Hotel Thuis is overigens een perfecte aanvulling op uw thuiszorg en kan uw mantelzorg ontlasten.

Flexibel opzeggen of uitbreiden

Iedereen heeft andere behoeftes. Daarom kunt u het basispakket zo lang (of kort) afnemen als u nodig heeft. Het minimum is één week. Ook kunt u het pakket uitbreiden met een van onze andere diensten. Mogelijk hangt er dan wel een ander prijskaartje aan. Denk bijvoorbeeld aan huishoudelijke hulp of persoonsalarmering. Het kan ook zijn dat u na een tijdje weer meer zelf kunt, maar bijvoorbeeld graag de maaltijdenservice behoudt. Bel ons gerust om uw specifieke wensen te bespreken; er is van alles mogelijk.

Vandaag aanvragen – morgen starten

Hotel Thuis is een goed doordachte service die voor bijna iedereen voldoet. Daarom kunnen we direct starten, zonder veel vragen vooraf. Dus ook in noodgevallen. Vandaag aangemeld, morgen van start.

Extra voordeel als lid van Servicepaspoort

Voor bovengenoemde dienst betaald u als lid van Servicepaspoort € 150 per week (ipv € 180,25). U kunt daarnaast bij uw verzekeraar vragen of er een tegemoetkoming is voor extra ziektekosten thuis.

Dit krijgt u als lid bij Hotel Thuis:

  • Uw warme maaltijden worden verzorgd. De hele week krijgt u elke middag of avond de warme maaltijd bij u thuis.
  • De boodschappen worden gebracht. U hoeft zelfs geen boodschappenlijstje te maken. Wij zorgen dat u voor de belangrijkste zaken niet misgrijpt: het ontbijt, de lunch, vers fruit, koffie en thee; kortom alle basisboodschappen.
  • U krijgt schone was. We halen uw was thuis op en alles komt schoon, gevouwen en gestreken terug.

Eenvoudig aanvragen

U kunt Hotel Thuis direct aanvragen door middel van onderstaand formulier. Als u nog vragen heeft of hulp wilt bij het aanvragen, kunt u ons ook bellen via 023 – 8918 440 of mailen naar info@servicepaspoort.nl.

Hotel Thuis aanvragen

Ja, ik vraag Hotel Thuis aan, een eenmalig weekpakket voor € 150,00 (Alleen voor leden van Servicepaspoort en cliënten van Zorgbalans)
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Uw IBAN rekeningnummer bestaat uit 18 tekens. NL** BANK 0*** **** **
    ** Door ondertekening geeft u toestemming aan: • Servicepaspoort om eenmalig een incasso opdracht naar uw bank te sturen om het bedrag van € 150,00 van uw rekening af te schrijven. • Uw bank om eenmalig een incassobedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Servicepaspoort.
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Heeft u allergieën voor bepaalde voeding, eet u geen vlees of vis? Geef hierboven de belangrijkste bijzonderheden aan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u Servicepaspoort beter leren kennen? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.