Servicepaspoort { een zorg minder }

Eva van Zorgbalans

Beantwoordt al uw vragen over wonen, welzijn en zorg

Is dat geen mooi idee. Altijd iemand bij de hand om direct antwoord te krijgen op vragen over wonen, welzijn en zorg. Zo ‘iemand’ is er nu. Eva, aangenaam! Eva van Zorgbalans.

Eva is een app voor uw telefoon of uw tablet. Maar Eva zit ook écht voor u klaar, bij Zorgbalans. Per mail bereikt u haar altijd en tijdens kantooruren kunt u bellen naar Eva van Zorgbalans.

Voor iedereen die zoekt, helpt, steunt en zorgt

Eva is er voor iedereen die te maken heeft met hulp, ondersteuning en zorg.

  • Voor kinderen die samen met hun ouders plannen maken voor later.
  • Voor iedereen die zelf op zoek is naar oplossingen om langer thuis te blijven wonen.
  • Voor zorgprofessionals en vrijwilligers.

Eva kent uw buurt

Bij hulp of zorg is de belangrijkste vraag: waar kunt u dichtbij huis goed terecht? Eva weet de beste plekken in de buurt. Want Eva is van Zorgbalans, de vertrouwde zorgaanbieder die thuis is in Kennemerland. Zorgbalans weet uit ervaring wie de goede dienstverleners, instellingen en zorgprofessionals zijn in deze regio. Zoek in Eva van Zorgbalans en u ziet direct een oplossing en de mogelijkheid om in contact te komen. Zo helpt Eva u op weg.

Kijk wat Eva zoal doet

Eva van Zorgbalans bestaat nog maar net en heeft toch al heel wat mensen geholpen. Een paar voorbeelden:

  • Kun je uitrekenen wat Prettig Thuis ongeveer kost in mijn situatie?
  • Kun je helpen een geschikte tuinman voor me in te huren?
  • Mijn moeder zoekt een passende woonomgeving in Heemstede. Ik woon zelf in Zwolle dus ken die omgeving niet goed. Waar kan ik onze zoektocht het best beginnen?
  • Welk Zorgbalans thuiszorgbuurtteam moet ik hebben bij mijn vader in de buurt?
  • Ik heb gehoord van de ‘duo-fiets’. Kan ik die huren?

Eva geeft ook leuke tips

Zoef Zoef – Ritje naar huisarts, winkel of buurtactiviteit? Zoef Zoef brengt en haalt in en om Schalkwijk en Haarlem Zuidwest. Kosten: € 1,50 per rit. Lees verder.

Particuliere diensten – We kennen ze allemaal, momenten dat er handen tekort zijn. Dan is het heerlijk als er direct iemand klaarstaat. Vanaf € 26 regelt Servicepaspoort dit voor u. Lees verder.

Dakgotenreiniging – Laat u het onderhoud aan uw dakgoot liever aan iemand over? Schoorsteenveegbedrijf De Wijkers heeft vele jaren ervaring hiermee en geeft Servicepaspoortleden bovendien 10% korting. Lees verder.

app voor senioren

Download hieronder gratis de app

  apple app senioren
Android app        IOS app

Heeft u geen smartphone of tablet?

Mail uw vraag naar eva@zorgbalans.nl.
Of bel Eva van Zorgbalans: 088-1189202.

 

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u Servicepaspoort beter leren kennen? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.