Servicepaspoort { een zorg minder }

Collectieve verzekering met korting van Servicepaspoort

Als lid van Servicepaspoort kunt u uzelf goedkoper verzekeren. Wij hebben namelijk collectieve afspraken voor u gemaakt met verschillende verzekeraars. Dit betekent dat u een gewone verzekering afsluit en met de speciale kortingscode extra voordeel krijgt. U kunt verschillende verzekeringen met korting afsluiten: zorgverzekering (vóór 1 februari 2020), autoverzekering en bijvoorbeeld uw WA-verzekering.

Collectieve verzekering met korting

Het is belangrijk dat u zelf kijkt welke verzekering het beste bij u past. Heeft u de keuze gemaakt voor één van de onderstaande verzekeraars met wie wij afspraken hebben? Maak dan zeker gebruik van het collectieve voordeel dat u als Servicepaspoort lid krijgt. Dit collectieve voordeel is heel 2020 nog geldig. De korting op uw zorgverzekering, autoverzekering, woonverzekering etc. kan oplopen tot 20%. U kunt de collectiviteitscode gebruiken op de website van de verzekeraar, en daar direct uw verzekering afsluiten.

Collectieve zorgverzekeringen

 • Zorg en Zekerheid
  – collectiviteitsnummer 14982
  – 2 % korting op de basisverzekering
  – 7% korting op de aanvullende zorgverzekering
 • Zilveren Kruis
  – collectiviteitsnummer 207046289
  – 2,5 % korting op de basisverzekering
  – 10 % korting op de aanvullende verzekeringen.
  – *Extra! Kiest u een aanvullend pakket met minimaal 1 ster, dan krijgt u gratis het pakket ‘Extra Aanvullende Thuiszorg’ erbij. Lees in deze PDF de vergoedingen.

Zorgverzekering – stap over vóór 1 februari

Een zorgverzekering geldt voor een heel jaar. U heeft tot 1 februari de tijd om over te stappen naar een nieuwe verzekering. Als u slim bent, stapt u over vóór 1 januari. Dat heeft twee voordelen. Ten eerste zegt uw nieuwe verzekeraar uw oude verzekering op. Ten tweede is dan de administratie op tijd geregeld en betaalt u slechts één keer premie in januari.

Contact over collectieve (zorg)verzekeringen

Servicepaspoort mag geen advies of informatie geven over de verzekeringen, dus u kunt het beste de verzekeraar zelf bellen. Zij kunnen u deskundig te woord staan.

collectieve zorgverzekering

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.