Servicepaspoort { een zorg minder }

Collectieve verzekering met korting van Servicepaspoort

Als lid van Servicepaspoort kunt u uzelf goedkoper verzekeren. Wij hebben namelijk collectieve afspraken voor u gemaakt met verschillende verzekeraars. Dit betekent dat u een gewone verzekering afsluit en met de speciale kortingscode extra voordeel krijgt. U kunt verschillende verzekeringen met korting afsluiten: aanvullende zorgverzekering (vóór 1 januari), autoverzekering en bijvoorbeeld uw WA-verzekering.

Collectieve verzekering met korting

Het is belangrijk dat u zelf kijkt welke verzekering het beste bij u past. Heeft u de keuze gemaakt voor één van de onderstaande verzekeraars met wie wij afspraken hebben? Maak dan zeker gebruik van het collectieve voordeel dat u als Servicepaspoort lid krijgt. Dit collectieve voordeel is heel 2023 nog geldig. De korting op uw aanvullende zorgverzekering, autoverzekering, woonverzekering etc. kan oplopen tot 20%. U kunt de collectiviteitscode gebruiken op de website van de verzekeraar, en daar direct uw verzekering afsluiten.

Collectieve zorgverzekeringen

 • Zorg en Zekerheid
  – collectiviteitsnummer 14982
  – 7% korting op de aanvullende zorgverzekering
 • Zilveren Kruis
  – collectiviteitsnummer 207046289
  – 10 % korting op de aanvullende en tandartsverzekeringen.
 • OHRA Zorgverzekering
  – collectiviteitsnummer 3568
  – 7 % korting op de aanvullende verzekeringen.

Zorgverzekering – stap over vóór 1 januari

Een zorgverzekering geldt voor een heel jaar. U heeft tot 1 februari de tijd om over te stappen naar een nieuwe verzekering. Als u slim bent, stapt u over vóór 1 januari. Dat heeft twee voordelen. Ten eerste zegt uw nieuwe verzekeraar uw oude verzekering op. Ten tweede is dan de administratie op tijd geregeld en betaalt u slechts één keer premie in januari.

Contact over collectieve (zorg)verzekeringen

Servicepaspoort mag geen advies of informatie geven over de verzekeringen, dus u kunt het beste de verzekeraar zelf bellen. Zij kunnen u deskundig te woord staan.

collectieve zorgverzekering

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u Servicepaspoort beter leren kennen? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.