Servicepaspoort { een zorg minder }

Kortingsacties op onze services

Het gebeurt in ieder huis, ook u heeft het vast wel eens meegemaakt: opeens is er hulp of zorg nodig. Om het leven thuis veilig en gemakkelijk te houden. Of omdat u sommige klussen liever toevertrouwt aan goede vakmensen. Of juist vanwege de gezondheid. Dan is het heerlijk dat u op Servicepaspoort kunt rekenen.

Wij zijn al jaren dé ledenorganisatie voor gemak, gezondheid en zorg bij u in de buurt. Wij helpen u direct aan zorgzame mensen, vakmensen die kunnen helpen, en aan leuke, goede manieren om fit en in balans te blijven. In veel gevallen bent u met Servicepaspoort verzekerd van ledenkorting.

Meer dan 20.000 leden vertrouwen op Servicepaspoort. Ons aanbod is te vinden op  op www.servicepaspoort.nl. en in de gids. U kunt ons ook bellen met uw vragen, op 023 – 8918 440. Dan zoeken we samen de oplossing voor uw situatie.

Wat ons bijzonder maakt

Als lid van Servicepaspoort heeft u het voordeel van ledenkorting. Meestal zo’n 10%. Ook profiteert u van speciale aanbiedingen voor leden. We zijn er immers helemaal voor u, de leden van Servicepaspoort. Deze service -en onze wortels in gemaksdiensten, zorg en gezondheid- hebben we al tientallen jaren.

Net als u zijn we thuis in de regio Haarlem/Kennemerland. Hier kennen we de weg en vonden we betrouwbare lokale aanbieders voor u. Om het aanbod compleet te maken, vindt u soms ook partners van iets verder weg. Een aantal vakmensen of diensten aan huis komen van landelijke partners.

Servicepaspoort ontwerpt en organiseert -samen met onze leden en leveranciers- speciale diensten. Hotel Thuis is daar een goed voorbeeld van. Dit is een servicepakket waardoor u thuis kunt leven als in een hotel, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of bij revalidatie.

U kunt ook veel op het gebied van advies en voorlichting van ons verwachten. Bijvoorbeeld via onze rekenhulp voor (zorg)kosten en vergoedingen. Daarnaast kunnen ouderen en hun kinderen/mantelzorgers bij ons terecht voor tips en ideeën over veilig en prettig thuis blijven wonen.

Kortom, iedereen in Haarlem en omstreken kan bij ons terecht; jong en oud, in elke levensfase, gezin of alleenstaand.

Ons aanbod in 3 categorieën

1.  Vakmensen aan huis
We hebben een brede aanbod van vakmensen aan huis. Van maaltijden, tot pedicure, loodgieters en van glazenwassers tot de kapper. Bekijk alle vakmensen.

2.  Sporten en gezondheid
Bewegen via Servicepaspoort kan in de vorm van zwemmen, schaatsen, fitness, yoga en nog veel meer. Ook vindt u hier onder andere haptonomen, mindfulnesstraining en de thuiszorgwinkel. Bekijk alle sport- en gezondheidsopties.

3.  Comfort en gemak
U kunt uw huis en uzelf voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Bekijk alle comfort en gemak opties.

Ledenpas Servicepaspoort

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.