Servicepaspoort { een zorg minder }

Kortingsacties op onze services

Het gebeurt in ieder huis, ook u heeft het vast wel eens meegemaakt: opeens is er hulp of zorg nodig. Om het leven thuis veilig en gemakkelijk te houden. Of omdat u sommige klussen liever toevertrouwt aan goede vakmensen. Of juist vanwege de gezondheid. Dan is het heerlijk dat u op Servicepaspoort kunt rekenen.

Wij zijn al jaren dé ledenorganisatie voor gemak, gezondheid en zorg bij u in de buurt. Wij helpen u direct aan zorgzame mensen, vakmensen die kunnen helpen, en aan leuke, goede manieren om fit en in balans te blijven. In veel gevallen bent u met Servicepaspoort verzekerd van ledenkorting.

Meer dan 20.000 leden vertrouwen op Servicepaspoort. Ons aanbod is te vinden op  op www.servicepaspoort.nl. en in de gids. U kunt ons ook bellen met uw vragen, op 023 – 8918 440. Dan zoeken we samen de oplossing voor uw situatie.

Wat ons bijzonder maakt

Als lid van Servicepaspoort heeft u het voordeel van ledenkorting. Meestal zo’n 10%. Ook profiteert u van speciale aanbiedingen voor leden. We zijn er immers helemaal voor u, de leden van Servicepaspoort. Deze service -en onze wortels in gemaksdiensten, zorg en gezondheid- hebben we al tientallen jaren.

Net als u zijn we thuis in de regio Haarlem/Kennemerland. Hier kennen we de weg en vonden we betrouwbare lokale aanbieders voor u. Om het aanbod compleet te maken, vindt u soms ook partners van iets verder weg. Een aantal vakmensen of diensten aan huis komen van landelijke partners.

Servicepaspoort ontwerpt en organiseert -samen met onze leden en leveranciers- speciale diensten. Hotel Thuis is daar een goed voorbeeld van. Dit is een servicepakket waardoor u thuis kunt leven als in een hotel, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of bij revalidatie.

U kunt ook veel op het gebied van advies en voorlichting van ons verwachten. Bijvoorbeeld via onze rekenhulp voor (zorg)kosten en vergoedingen. Daarnaast kunnen ouderen en hun kinderen/mantelzorgers bij ons terecht voor tips en ideeën over veilig en prettig thuis blijven wonen.

Kortom, iedereen in Haarlem en omstreken kan bij ons terecht; jong en oud, in elke levensfase, gezin of alleenstaand.

Ons aanbod in 4 categorieën

1.  Wonen
Bekijk hier alle woonopties.

2.  Technologie
Bekijk hier het aanbod van technologie.

3.  Welzijn
Bekijk hier alle opties in de categorie welzijn.

4. Zorg
Bekijk hier de zorgopties.

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u Servicepaspoort beter leren kennen? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.