Servicepaspoort { een zorg minder }

Magazine, Nieuwsbrief en Folders

Leden van Servicepaspoort ontvangen twee keer per jaar het Servicepaspoort magazine en vier keer per jaar de digitale nieuwsbrief. Deze staan vol met interessante informatie. Hieronder vindt u de laatste uitgave. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier. Ook kunt u hieronder de folders lezen van producten, cursussen en diensten die Servicepaspoort zelf verzorgt.

Onze bewaargids is de samenvatting van álle diensten en leveranciers die bij het Servicepaspoort zijn aangesloten. Bij het grootste deel van deze leveranciers krijgt u korting met uw Servicepaspoort-pas. U kunt een papieren versie thuisgestuurd krijgen of de digitale bewaargids downloaden.

Nog geen lid van Servicepaspoort? Word nu lid Bekijk de voordelen

Gratis magazine  {kennis maken}

magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Meld u vrijblijvend aan voor een gratis kennismakingspakket.

Meld u nu gratis aan

Downloaden {magazine en bewaargids}

Magazine herfst 2020

Magazine herfst 2020

Dag met een gouden randje, leven & afscheid, en een sociaal netwerk voor iedereen.

Download Magazine

Bewaargids(gedeelte) 2020

Bewaargids(gedeelte) 2020

Al onze aanbiedingen en leveranciers in één handig overzicht. Handig om thuis op de computer te hebben.

Download Bewaargids

Downloaden {folders}

Afvinklijstjes

Weten dat je er nooit alleen voor staat, altijd hulp in de buurt, en profiteren van ledenvoordeel. Dat is een prettige zekerheid als u samen lijstjes maakt voor belangrijke en urgente zaken in het leven.

Download folder

Mantelzorgers

Mantelzorg: het gebeurt eigenlijk altijd onverwacht. Van de ene op de andere dag is er opeens zorg nodig. Bijvoorbeeld voor een partner, een kind of een ouder. Hoe vind je dan zo gauw de weg in de wereld van zorg,...

Download folder

Servicepaspoort

Vertrouwde gezichten om je heen. Weten dat je er nooit alleen voor staat. Mensen in de buurt die je makkelijk om hulp kunt vragen. Zo kan het leven voelen als je lid bent van Servicepaspoort. Servicepaspoort is de ledenorganisatie voor...

Download folder

Hotel Thuis

Er zijn momenten dat de gewone dingen thuis opeens moeilijk zijn. Bijvoorbeeld als u herstelt van een behandeling, als u thuiskomt na een ziekenhuisopname of wanneer de mantelzorger tijdelijk uitvalt. Maar geen zorgen! Servicepaspoort heeft een oplossing: Hotel Thuis.

Download folder

Particuliere Diensten

We kennen ze allemaal: momenten dat je handen tekort komt en graag wat extra steun of zorg inschakelt. Dan is het een heerlijk idee dat er meteen iemand klaar staat. Met alle aandacht en met precies de oplossing die nodig is. Die hulp kan ...

Download folder

Persoonsalarmering

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, in uw eigen vertrouwde omgeving. Er kunnen zich echter situaties voordoen waarbij u (dringend) hulp nodig heeft. Via een alarmapparaat kunt u dan hulp inschakelen. Dat geeft toch een veilig gevoel.

Download folder

Professionele alarmopvolging

Als u persoonsalarmering heeft afgesloten maar in uw directe omgeving geen personen heeft die klaar kunnen staan als u alarm slaat, kan de Professionele Alarmopvolging van Servicepaspoort uitkomst bieden. Ons team staat zeven dagen per week, dag en nacht, voor...

Download folder

Health check

gezondheidstest voorkant folder
Steeds meer mensen lijden aan overgewicht en diabetes, ouderen maar ook jonge mensen. Het is algemeen bekend dat na het vijftigste levensjaar het risico op hart- en vaatziekten toeneemt. Een goed advies is dan ook om u regelmatig te laten...

Download folder

Meer Bewegen voor Ouderen – MBvO

Fitter, goed in uw vel, beter in balans, én leuke ontmoetingen… Dat is Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) van Servicepaspoort. Voor alle 60-plussers die weer meer willen bewegen. Kom snel een proefles doen!

Download folder

GPS alarmering

Met behulp van de GPS zender bent u ook buitenshuis te lokaliseren, of kunt u indien gewenst hulp inschakelen door het indrukken van de alarmknop op de GPS zender. Een veilig gevoel voor u of uw familielid of bekende.

Download folder