Servicepaspoort { een zorg minder }

Kijk wat er mogelijk is en wat het kost

Hoe prettig is het om direct te zien wat hulp en zorg u gaan kosten en welke vergoedingen er zijn? Dat kan nu. Servicepaspoort heeft voor u een rekentool die u inzicht geeft in wat de verschillende soorten zorg, wonen en services betekenen voor uw portemonnee.

  • Is het haalbaar om te verhuizen naar een zorgwoning?
  • Welke optie is beter voor mij: zorg aan huis of zorg in een woonzorgcentrum? En welke vergoedingen zijn er?
  • Hoe hoog wordt mijn eigen bijdrage als ik huishoudelijke hulp bij de gemeente aanvraag?

Onze rekentool geeft u inzicht in de kosten van zorg en uw eigen bijdrage (het bedrag dat u zelf betaalt voor de zorg). Met de rekentool bent u beter op de hoogte van de verschillende mogelijkheden is kunt u makkelijker een (zorg)keuze maken.

Benieuwd naar onze rekentool? U vindt de rekentool hier.

rekentool anna

“Dankzij onze rekentool krijgt u op een eenvoudige wijze globaal inzicht in de kosten van services en zorg.”

 

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u Servicepaspoort beter leren kennen? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.