Servicepaspoort { een zorg minder }

Ledenservice van Servicepaspoort

Vertrouwde gezichten om je heen.
Weten dat je er nooit alleen voor staat.
Mensen in de buurt die je makkelijk om hulp kunt vragen.

Zo kan het leven voelen als je lid bent van Servicepaspoort, de ledenorganisatie voor gemak, comfort, gezondheid en zorg in Kennemerland.

Met het oog op de veranderingen in de zorg is Servicepaspoort continu op zoek naar voorzieningen, producten of diensten om leden zo goed mogelijk van dienst te zijn. We denken graag vanuit mogelijkheden. Via de ledenservice van Servicepaspoort kunt u bij ons terecht voor vakmensen, moderne oplossingen en een persoonlijk advies.

Dit geldt op de terreinen gemak, comfort, hulp of zorg. Daarnaast is Servicepaspoort uitstekend op de hoogte van de moderne oplossingen in deze snel veranderende maatschappij. Met oplossingen in en rondom uw huis die nu en in de toekomst een veilige en comfortabele toevoeging zijn voor uw woonbeleving.

Servicepaspoort is een initiatief van Zorgbalans, een zorgorganisatie in Kennemerland en Zuid-Holland Noord die altijd uit gaat van de wens van de cliënt.

Wat is de ledenservice van Servicepaspoort?

Bij de ledenservice van Servicepaspoort vindt u talloze diensten, producten en leveranciers die u verder kunnen helpen. Wilt u gebruik maken van een dienst van Servicepaspoort dan kan dat via deze website maar u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen. Servicepaspoort kan voor u bemiddelen bij het maken van een afspraak. Heeft u thuiszorg nodig, dan kunt u zelf contact opnemen met Zorgbalans of een andere zorgaanbieder. Zij kunnen u dan direct vertellen of ze ruimte hebben voor een nieuwe cliënt. Wij doen geen bemiddeling voor thuiszorg.

De ledenservice van Servicepaspoort biedt veel voordeel. Neem daarom contact met ons op als u vragen heeft of lid wilt worden.

De voordelen van de ledenservice van Servicepaspoort

Via de ledenservice maakt u gebruik van allerlei producten en diensten. U ontvangt voor veel diensten en/of producten een korting. Zoals bij ongediertebestrijding, een pedicure of hulp bij uw tuinonderhoud. Sommige diensten zijn gratis zoals de workshop ‘Wat kan ik met een tablet’, deelname aan onze leden- en informatiebijeenkomsten of de Leef&Beweegbeurs.

Voor wie is de ledenservice van Servicepaspoort?

De ledenservice van Servicepaspoort is er voor iedereen die op zoek is naar gemak, comfort, hulp of zorg. Voor jong en oud. Woont u bijvoorbeeld alleen en heeft u behoefte aan veiligheid? Heeft u moeite om voor uzelf te koken? Wilt u de regie zoveel mogelijk in eigen hand houden? Dan regelt u dat via de ledenservice van Servicepaspoort.

Besparen op het lidmaatschap van ledenservice

Naast de kortingen kunt u ook besparen op het lidmaatschap van Servicepaspoort. U betaalt in 2020 slechts € 20 als u lid wordt van de ledenservice van Servicepaspoort. Samen met de kortingen heeft u het lidmaatschap er zo uit en geniet u van veel comfort en gemak.

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.