Servicepaspoort { een zorg minder }

Het gemak van onze ledenservice

Vertrouwde gezichten om u heen. Weten dat u er nooit alleen voor staat. Mensen in de buurt die u makkelijk om hulp kunt vragen. Zo kan het leven voelen als u lid bent van Servicepaspoort. 

Wat is de ledenservice van Servicepaspoort?

Bij Servicepaspoort vindt u alle diensten, producten en leveranciers die u helpen om prettig thuis te wonen. Veel van onze leden hebben het liefst telefonisch contact. U belt dan 023 8918 440 en krijgt direct een van de Servicepaspoort medewerkers te spreken.

Het kan zijn dat u alleen informatie wilt vragen, bijvoorbeeld over wonen, welzijn of (zorg)technologie. Onze medewerker kan ook direct iets voor u regelen. Bijvoorbeeld een afspraak maken met een leverancier. Een aanmelding doen voor een cursus of bijeenkomst. Of een service voor u aanvragen zoals bijvoorbeeld persoonsalarmering of maaltijden aan huis.
Wilt u zich aanmelden voor thuiszorg, dan kunt u terecht bij Zorgbalans. Zij kunnen u direct vertellen of er ruimte is voor nieuwe thuiszorgcliënten.

Zekerheid in tijden met veel verandering

Er verandert veel in de wereld van zorg, verzorging en hulp. Nieuwe aanbieders, nieuwe regelingen, vergoedingen die wegvallen of juist nieuwe vergoedingen die erbij komen. Sommige mensen vinden het niet zo makkelijk om goede, professionele hulp te vinden en te krijgen. Dan is het heerlijk om met Servicepaspoort een betrouwbare adviseur te hebben die ook echt iets voor u kan regelen.

Een ‘zorghart’

Servicepaspoort is al heel lang een vertrouwde naam in Kennemerland. We zijn een zusterorganisatie van Zorgbalans. Dus we zijn vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en zorgprofessionals. En met de rekentool kunnen we ook snel laten zien wat zorg kost en wat eventueel kan worden vergoed.

Voor iedereen die zorgt en vooruit denkt

Wie zijn dat onze leden? Een aanzienlijk deel zijn ouderen, die nadenken over nu en later. Bijvoorbeeld over prettig en veilig thuis blijven wonen. Veel van onze leden zijn ook mantelzorger. Ze vinden het een prettige gedachte dat hulp en informatie in de buurt is. Daarnaast zijn ook veel gezinnen lid.  En heel veel mensen zijn lid omdat het er gewoon bij hoort. Zoals je vroeger lid was van de Kruisvereniging, en verzekerd was van hulp. En zoals we dat nu eenmaal gewend zijn in Nederland: samen betrokken bij zorg en hulp in de buurt.

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u Servicepaspoort beter leren kennen? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.