Servicepaspoort { een zorg minder }

Het laatste nieuws {onze artikelen}

Drukbezochte Leef & Beweegbeurs

Wat was het een geslaagde en drukbezochte Leef & Beweegbeurs afgelopen zaterdag. Op 13 oktober organiseerden we onze vierde beurs. Dit keer in Winkelcentrum Schalkwijk, en dat is goed bevallen.


Lees verder

Leef & Beweegbeurs 2018

Op zaterdag 13 oktober is het weer tijd voor onze Leef en Beweegbeurs. Deze 4e editie vindt plaats in winkelcentrum Schalkwijk van 9.30 tot 16.30 uur. U bent van harte welkom om langs te komen op dit gratis evenement. 


Lees verder

Gratis onderhoudscontract rollator

Uw rollator geeft u vrijheid om overal stabiel te lopen. Wel zo fijn als hij dan altijd naar behoren werkt. Daarom kunnen alle leden van Servicepaspoort vanaf nu gebruikmaken van de rollatorservice van de thuiszorgwinkel.


Lees verder

Comfortabel naar de musical

musical ouderen

Stichting Vier het leven maakt theaterbezoek voor iedereen mogelijk -ook voor mensen op leeftijd of met een beperking. Wilt u de musical The Lion King eens met eigen ogen zien?


Lees verder

De laatste tweets {@Servicepaspoort}

De Leef&Beweegbeurs editie 2018, voor het eerst in winkelcentrum Schalwijk te Haarlem was dankzij de inzet van velen wederom een groot succes en voor herhaling vatbaar!! pic.twitter.com/601mMKIS6c

Ongeveer een week geleden op Servicepaspoort's Twitter via Twitter for Android

Uit het archief {Nieuwsbrieven}