Ledenkorting(en) van Notarishuis IJmond

Verklaring van executele of erfrecht

Korting
Met Servicepaspoort
€50 Korting*

€ 50,- korting bij verklaring van executele of erfrecht

Wanneer een dierbare overlijdt, heeft u al veel aan uw hoofd. Onze leverancier Notarishuis IJmond biedt voor zulke situaties een totaalpakket aan diensten om u te adviseren en begeleiden bij de afwikkeling van de nalatenschap.

Ook voor het opstellen van een verklaring van executele of verklaring van erfrecht en/of het opstellen van (levens) testamenten, AWBZ problematiek, (financieel) misbruik van ouderen etc. kunt u bij Notarishuis IJmond terecht.

50 euro korting

Als lid van Servicepaspoort krijgt u € 50 ledenkorting bij:

U kunt maar één keer van de korting gebruik maken, dus niet bij alledrie de bovenstaande zaken. Er is geen combinatiekorting mogelijk.

 

Opstellen van uw (levens) testament

Verklaring van executele of erfrecht

Korting
Met Servicepaspoort
€50 Korting*

€ 50,- korting op uw testament

Bij Notarishuis IJmond kunt u onder meer terecht voor het opstellen van uw (levens) testament. Zij geven u graag advies op maat over wat voor u van belang is om op te nemen in uw (levens) testament zodat dit aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen.
Voorwaarden korting
De € 50 ledenkorting geldt bij:

U kunt maar één keer van de korting gebruik maken, dus niet bij bij beide bovenstaande zaken. Er is geen combinatiekorting mogelijk.

 

Voorlichting financieel misbruik ouderen

Opstellen van uw (levens) testament

Korting
Met Servicepaspoort
Gratis

Gratis voorlichting

Uit recent onderzoek blijkt dat in Nederland jaarlijks ongeveer 30.000 ouderen slachtoffer worden van financieel misbruik. Het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport is daarom gestart met het actieplan ‘Ouderen in veilige handen’. Een van de doelstellingen is het voorkomen van financiële uitbuiting van ouderen. Het ministerie ziet hierin een belangrijke rol weggelegd voor de notaris. Notarishuis IJmond geeft, op verzoek, voorlichting aan ouderen om de kans dat zij slachtoffer worden van financieel misbruik te verkleinen.