Servicepaspoort { een zorg minder }

Leden aan het woord

Bij Servicepaspoort zijn we heel blij met onze leden. En zij met onze adviezen, producten en diensten. De meeste leden zijn al jarenlang lid, en elk jaar komen er nieuwe mensen bij. Op deze pagina kunt u verhalen lezen van onze leden, van korte quotes tot langere interviews.

“Dankzij de oefeningen kan ik mijn werk blijven doen”

Mevrouw Van der Dool

De Haarlemse mevrouw Van der Dool is elke week te vinden in De Schakel. Al 24 jaar doet zij daar mee met de ‘Reumagroep’ (MBvO) van Servicepaspoort. Samen met zo’n 14 andere senioren komt ze om in beweging te blijven. Een vriendengroepje is het niet, zegt mevrouw, maar ze kunnen het wel uitstekend met elkaar vinden.

Jaren geleden vroeg een vriendin haar mee naar de lessen en sindsdien komt mevrouw Van der Dool trouw elke dinsdagochtend langs om te bewegen. “Via die vriendin ben ik de contactpersoon van de groep geworden. Elk jaar maak ik een briefje met al onze namen, adressen en geboortedata, zodat we elkaar eens een kaartje kunnen sturen. Ik beheer ook de lief&leed-pot waar we maandelijks allemaal een euro in stoppen. Ik regel dat er iets gekocht wordt wanneer dat nodig is. We zijn een heel sociale groep.”

Dit jaar was het groot feest, want de reumagroep bestaat 25 jaar. Dankzij de lief&leed-pot konden ze dit jubileum samen vieren. “In de pot zat genoeg geld om met elkaar te gaan lunchen. Onze oud-docent Kees was ook mee, hij vond het hartstikke leuk dat hij uitgenodigd was. Die week hoorde er  ook een stukje taart bij onze koffie na de les. Die heb ik gewoon thuis gebakken, anders werd het een beetje te duur.”

Mevrouw Van der Dool komt niet alleen voor de gezelligheid, het zijn vooral de oefeningen waar ze dol op is. “We bewegen alles tijdens de les, van top tot teen. De oefeningen van onze docente Saskia Drenth zijn zo fijn. Zij is fysiotherapeute en weet goed waar ze op moet letten en helpt ons als het niet lukt. Ik doe vrijwilligerswerk in het ziekenhuis en ik weet zeker dat ik dit zonder haar oefeningen niet zou kunnen. Ondanks de reuma kan ik blijven doen wat ik wil: werken, fietsen, reizen.”

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.