Servicepaspoort { een zorg minder }

Particuliere Diensten

Particuliere Diensten. Dat is hulp, ondersteuning, gezelschap of zorg met maximale keuzevrijheid. U kiest u zelf wat nodig is voor de situatie en het moment.

Met Servicepaspoort Particuliere Diensten bent u vrij om te vragen wat er nodig is. Dat kan van alles zijn. Handen tekort bij de mantelzorg. De nodige extra hulp bij gezondheidsproblemen. Of misschien wilt u gezelschap of begeleiding om weer leuke dingen te doen, thuis of buiten de deur. 

Voor Particuliere Diensten betaalt u zelf een vergoeding per uur, vanaf € 25,00 per uur. U kunt ook zonder lidmaatschap van Servicepaspoort deze dienst aanvragen, alleen als lid profiteert u echter van de Servicepaspoort ledenkorting.

 • Particuliere Diensten is maatwerk. Bespreek uw vraag met het de Servicepaspoort consulente: 023-8918440.
 • Er zijn verschillende tarieven afhankelijk van de diensten die u vraagt, van hulp, begeleiding en ondersteuning tot verzorging en verpleegkundige zorg.
 • Eventuele gemaakte onkosten die voortkomen uit uw vraag, zoals bijvoorbeeld vervoerskosten, worden apart bij u in rekening gebracht.
 • Veel gevraagd ter ondersteuning of vervanging van mantelzorg.
 • Biedt ook zorg en ondersteuning die vanuit het PGB (persoonsgebonden budget) kan worden vergoed.

Particuliere diensten waar anderen zoal om vragen. Wenst u iets anders? Ook dat is (vaak) mogelijk.

 • Extra mantelzorg
  Veel drukke mantelzorgers komen af en toe handen tekort, of zijn toe aan een adempauze. Dan is mantelzorgondersteuning een verademing. 
 • Gewoon wat gezelligheid
  Iemand die er echt voor je is. Bijvoorbeeld samen koken, de krant doornemen, een vertrouwde sterke arm om samen een wandelingetje te maken, door de straat of naar de winkel.
 • Steun voor de moeilijke momenten
  Iemand die meegaat naar het ziekenhuis of een behandelaar. Van halen en brengen, tot meeluisteren en regelen.
 • Verzorging en verpleging
  Zorg kan altijd thuis komen. Bijvoorbeeld een verpleegkundig of verzorgende. Dat kan ook voor de nacht zijn.
 • Geef gezelligheid cadeau
  Particuliere Diensten kan aanvoelen als een cadeautje. Aandacht, iemand die er echt voor je is, dat is een echte verwennerij.
 •  

Meer informatie
Meer informatie leest u in onze folder. Heeft u vragen over deze diensten of wilt u met ons overleggen over mogelijkheden voor u (of uw ouders), neem gerust contact met ons op. Mail ons via info@servicepaspoort.nl of bel 023 – 8918 440.

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.