Servicepaspoort { een zorg minder }

Particuliere Diensten

Particuliere Diensten. Dat is hulp, ondersteuning, gezelschap of zorg met maximale keuzevrijheid. U kiest u zelf wat nodig is voor de situatie en het moment.

Met Servicepaspoort Particuliere Diensten bent u vrij om te vragen wat er nodig is. Dat kan van alles zijn. Handen tekort bij de mantelzorg. De nodige extra hulp bij gezondheidsproblemen. Of misschien wilt u gezelschap of begeleiding om weer leuke dingen te doen, thuis of buiten de deur.

Voor Particuliere Diensten betaalt u zelf een vergoeding per uur, vanaf € 25 per uur. U kunt ook zonder lidmaatschap van Servicepaspoort deze dienst aanvragen, alleen als lid profiteert u echter van de Servicepaspoort ledenkorting.

 • Particuliere Diensten is maatwerk. Bespreek uw vraag met het de Servicepaspoort consulente: 023-8918440.
 • Er zijn verschillende tarieven afhankelijk van de diensten die u vraagt, van hulp, begeleiding en ondersteuning tot verzorging en verpleegkundige zorg.
 • Eventuele gemaakte onkosten die voortkomen uit uw vraag, zoals bijvoorbeeld vervoerskosten, worden apart bij u in rekening gebracht.
 • Veel gevraagd ter ondersteuning of vervanging van mantelzorg.
 • Biedt ook zorg en ondersteuning die vanuit het PGB (persoonsgebonden budget) kan worden vergoed.

Particuliere diensten waar anderen zoal om vragen. Wenst u iets anders? Ook dat is (vaak) mogelijk.

 • Extra mantelzorg
  Veel drukke mantelzorgers komen af en toe handen tekort, of zijn toe aan een adempauze. Dan is mantelzorgondersteuning een verademing. 
 • Gewoon wat gezelligheid
  Iemand die er echt voor je is. Bijvoorbeeld samen koken, de krant doornemen, een vertrouwde sterke arm om samen een wandelingetje te maken, door de straat of naar de winkel.
 • Steun voor de moeilijke momenten
  Iemand die meegaat naar het ziekenhuis of een behandelaar. Van halen en brengen, tot meeluisteren en regelen.
 • Verzorging en verpleging
  Zorg kan altijd thuis komen. Bijvoorbeeld een verpleegkundig of verzorgende. Dat kan ook voor de nacht zijn.
  • Geef gezelligheid cadeau
   Particuliere Diensten kan aanvoelen als een cadeautje. Aandacht, iemand die er echt voor je is, dat is een echte verwennerij.

Meer informatie
Meer informatie leest u in onze folder. Heeft u vragen over deze diensten of wilt u met ons overleggen over mogelijkheden voor u (of uw ouders), neem gerust contact met ons op. Mail ons via info@servicepaspoort.nl of bel 023 – 8918 440.

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u Servicepaspoort beter leren kennen? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.