Servicepaspoort { een zorg minder }

De alarmknop voor ouderen geeft een veilig gevoel

Het liefst houdt u zo lang mogelijk vast aan uw zelfstandigheid. Zodat u kan doen en laten wat u zelf wilt. Servicepaspoort helpt u uw leven aangenamer te maken, vergemakkelijken en een veilig gevoel geven. Toch kunnen er situaties ontstaan, waarbij hulp van buitenaf noodzakelijk is. Servicepaspoort biedt daar met de alarmknop een antwoord op.

Ouderen kunnen met een alarmknop om de hals of pols met een gerust gevoel door het leven gaan. Een druk op de knop en hulp is nabij. Servicepaspoort heeft zelf de alarmknoppen en alarmapparaten in beheer. Wij helpen met installeren en lichten de werking van het apparaat toe.

Ouderen voelen zich veilig met een alarmknop. Als lid van Servicepaspoort heeft u er snel een in bezit. Neem contact met ons op als u meer wilt weten.

Hoe werkt de alarmknop voor ouderen bij Servicepaspoort?

Servicepaspoort biedt met de alarmknop voor ouderen gemak en comfort. Servicepaspoort beschikt zelf over de alarmapparaten. Daardoor bent u niet afhankelijk van andere partijen, zoals de zorgverzekeraar. Als lid heeft u recht op korting. Bij uw zorgverzekeraar kunt u informeren of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Mocht u iets overkomen dan drukt u op de knop en krijgt u contact met een medewerker van de meldkamer. Zij roepen de hulp in van uw contactpersonen of van professionele medewerkers van Zorgbalans. Met alarmopvolging staat 24 uur, zeven dagen per week een ambulant team voor u gereed.

Behalve de alarmknop voor ouderen zijn er meer diensten

De alarmknop voor ouderen is slechts een klein voorbeeld van de vele mogelijkheden die Servicepaspoort u biedt. Servicepaspoort biedt een groot scala aan diensten, producten, cursussen en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, veiligheid en beweging. Bijvoorbeeld een maaltijdservice, belastingadvies of haptonomie.

De services die Servicepaspoort biedt zijn onderverdeeld in drie categorieën: Vakmensen (aan huis), Comfort & Gemak en Actief & Gezondheid. Als lid heeft u bij veel services recht op korting. Uw Servicepaspoort-lidmaatschap van €20,00 verdient u zo terug en biedt u veel comfort en gemak.

_DSC9516

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Servicepaspoort en welzijn Welzijn

Een actief en gezond leven, dat willen we allemaal. Zoveel mogelijk bewegen op uw eigen niveau, iets gezelligs doen, uw haren laten knippen. Hierdoor blijft u lekker in uw vel zitten. Bewegen is bij Servicepaspoort vaak samen, want dat maakt bewegen leuker én makkelijker.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en technologie Technologie

Op het gebied van zorg, ondersteuning en contact zijn er veel innovaties die het leven wat lichter kunnen maken. Bij ons vindt u al een aardig ‘winkeltje’ met technologische oplossingen en nieuwe manieren van werken. En er komen steeds nieuwe oplossingen bij.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en wonen Wonen

Gewoon thuis. Dat is veelal de fijnste plek om te zijn. Bij Servicepaspoort helpen we u langer te genieten van een zelfstandig leven thuis. Daarom helpen onze leveranciers u met alles in en om de woning. Van schone ramen tot een alarmknop voor thuis. Klik hier voor alle diensten.

Bekijk het aanbod

Servicepaspoort en zorg Zorg

Het kan opeens gebeuren dat er zorg nodig is. Dan is het een prettig idee dat Servicepaspoort voor u klaarstaat. Servicepaspoort is vanouds geworteld in de zorg. We weten de weg, kennen de dienstverleners en professionals, zoals fysiotherapeuten, opticiens en (thuis)zorgbemiddeling.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.