Servicepaspoort { een zorg minder }

De alarmknop voor ouderen geeft een veilig gevoel

Het liefst houdt u zo lang mogelijk vast aan uw zelfstandigheid. Zodat u kan doen en laten wat u zelf wilt. Servicepaspoort helpt u uw leven aangenamer te maken, vergemakkelijken en een veilig gevoel geven. Toch kunnen er situaties ontstaan, waarbij hulp van buitenaf noodzakelijk is. Servicepaspoort biedt daar met de alarmknop een antwoord op.

Ouderen kunnen met een alarmknop om de hals of pols met een gerust gevoel door het leven gaan. Een druk op de knop en hulp is nabij. Servicepaspoort heeft zelf de alarmknoppen en alarmapparaten in beheer. Wij helpen met installeren en lichten de werking van het apparaat toe.

Ouderen voelen zich veilig met een alarmknop. Als lid van Servicepaspoort heeft u er snel een in bezit. Neem contact met ons op als u meer wilt weten.

Hoe werkt de alarmknop voor ouderen bij Servicepaspoort?

Servicepaspoort biedt met de alarmknop voor ouderen gemak en comfort. Servicepaspoort beschikt zelf over de alarmapparaten. Daardoor bent u niet afhankelijk van andere partijen, zoals de zorgverzekeraar. Als lid heeft u recht op korting. Bij uw zorgverzekeraar kunt u informeren of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Mocht u iets overkomen dan drukt u op de knop en krijgt u contact met een medewerker van de meldkamer. Zij roepen de hulp in van uw contactpersonen of van professionele medewerkers van Zorgbalans. Met alarmopvolging staat 24 uur, zeven dagen per week een ambulant team voor u gereed.

Behalve de alarmknop voor ouderen zijn er meer diensten

De alarmknop voor ouderen is slechts een klein voorbeeld van de vele mogelijkheden die Servicepaspoort u biedt. Servicepaspoort biedt een groot scala aan diensten, producten, cursussen en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, veiligheid en beweging. Bijvoorbeeld een maaltijdservice, belastingadvies of haptonomie.

De services die Servicepaspoort biedt zijn onderverdeeld in drie categorieën: Vakmensen (aan huis), Comfort & Gemak en Actief & Gezondheid. Als lid heeft u bij veel services recht op korting. Uw Servicepaspoort-lidmaatschap van €20,00 verdient u zo terug en biedt u veel comfort en gemak.

_DSC9516

Nog geen lid van Servicepaspoort? Meld je nu aan en ontdek de vele voordelen van Servicepaspoort!

Word nu lid Bekijk de voordelen

Totaaloverzicht { ons aanbod }

Vakmensen aan huis Kortingsacties op vakmensen aan huis

Wat is er heerlijker dan thuis in de watten te worden gelegd? Servicepaspoort regelt het voor u: een massage, een pedicure of een maaltijd. Ze behoren tot ons brede aanbod van vakmensen aan huis. Ook loodgieters, glazenwassers of hoveniers regelt u zonder problemen via Servicepaspoort. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties comfort en gemak

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Comfort & Gemak Kortingsacties op actief en gezond

Servicepaspoort is op de hoogte van moderne oplossingen. U kunt uw huis voorzien van elektronische hulpmiddelen, zodat u langer thuis kunt wonen in een veilige en comfortabele omgeving. Zoals persoonsalarmering, beeldverbinding of een GPS-zender waarmee u ook buitenshuis bent te lokaliseren. Op deze en andere services profiteert u van kortingsacties.

Bekijk het aanbod

Gratis magazine { kennis maken }

Maak vrijblijvend kennis met Servicepaspoort

Magazines

Wilt u nader kennis maken met wat we te bieden hebben? Of wilt u digitaal op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Als u uw naam en adresgegevens achterlaat, krijgt u van ons vrijblijvend een kennismakingspakket thuis gestuurd. U kunt zich hier tevens aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

Klik hier

Makkelijk gevonden { zoeken }

Producten en diensten Servicepaspoort

Magazines

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schilder, schoonheidsspecialiste of een klusjesman? Neem dan contact op met Servicepaspoort of zoek hieronder naar een leverancier van Servicepaspoort.